Τοπικά.. καρφάκια

Έχουμε νέο πρόεδρο στην ΕΠΟ εδώ και λίγες ημέρες, ας ευχηθούμε όλοι, το Ελληνικό ποδόσφαιρο να κάνει κι άλλα βήματα προς το καλύτερο. Όταν το θελήσουν όλοι, ή οι περισσότεροι τουλάχιστον, ναι, μπορεί να γίνει.

Η γκρίνια και η μιζέρια δε φέρνει αποτελέσματα. Ναι, οι Ενώσεις και το παρασκήνιο που ελέγχει τα πράγματα, προέδρους δηλαδή και τα σχετικά,  ελέγχει και τα μελλούμενα. Αυτό συνέβαινε και θα συνεχίσει να συμβαίνει, μέχρι τουλάχιστον να αποφασίσουν περισσότερο να βάλουν μπροστά το σύνολο του αθλήματος, παρά το προσωπικό τους συμφέρον και της ομάδος τους.
Θεωρούμε πως το ότι για πρώτη φορά ίσως, κατέληξαν σε ένα κοινής αποδοχής υποψήφιο και εν τέλει πρόεδρο στην ΕΠΟ, είναι ένα βηματάκι.
Μη γελάσετε, σας προλαβαίνουμε, μόνο του δεν αρκεί, αλλά ας είμαστε αισιόδοξοι. Αν θέλουν το κοινό καλό του ποδοσφαίρου, όπως διαλλαλούν όλοι, ας το αποδείξουν έμπρακτα. Ιδού η Ρόδος…
Με μπροστάρη το Ζαγοράκη, με προσπάθειες του και μεγάλη και σκληρή δουλειά, μπορούν να γίνουν πράγματα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακόμα και εμείς, ως φίλαθλοι, μπορούμε να προφυλάξουμε πράγματα.
Παρατηρούμε πως ως Ηράκλειο, ξανά μένουμε εκτός…γηπέδου ΕΠΟ. Ποιοι, εμείς. Είμαστε μια από τις δυο τρεις μεγαλύτερες Ενώσεις της Ελλάδος ή όχι; Γιατί λοιπόν μένουμε εκτός, σχεδόν από όλα.
Νομίζουμε πως δικαιουμαστε περισσότερα πράγματα. Είναι σοβαρό το θέμα, αυτοκριτική, ανασκούμποση και κοινή προσπάθεια,για να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση.
Μη βιαστεί κάποιος να βγάλει συμπεράσματα και να λέει τα δικά του. Οι  ευθύνες πολλές και προς πάσα κατεύθυνση. Όλοι που έχουν ευθύνη για τη ροή του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, έχουν και ευθύνη για αυτή τη κατάσταση. Τουλάχιστον ότι αναλογεί για τον κάθε ένα.
Με εμάς είσαι ή με τους άλλους; Με εσάς…ναι, αλλά εμείς είμαστε οι άλλοι…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook