Τοπικά… καρφάκια

Πλέον το παίρνουμε οριστικό και δεδομένο, η Γ εθνική επιστρέφει, όπως έλεγαν οι περισσότερες εκτιμήσεις, πάει για την επόμενη Κυριακή του Απριλίου. Ελπίζουμε να μην είναι μόνο…πρωταπριλιά!!!

Φουρτούνες διοικητικές περνά ο Γιούχτας,το όλο θέμα είναι γνωστό, αλλά εμάς μας νοιάζει το καλό κάθε σωματείου. Οπότε είμαστε σίγουροι, βάζοντας το συμφέρον της Αρχανιώτικης ομάδος πάνω από όλα…όλα θα πάνε καλά. Ας κάνουν το…Σταυρό τους άλλωστε!
Στα τοπικά τώρα πρωταθλήματα χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο, κάτι παραπάνω; Σαφώς και όχι, αλλά η σεζόν δεν έχει κλείσει. Επιστροφή αγωνιστική δεν παίζει…για να παίξουν μπαλίτσα οι ομάδες.
Αλλά από κει και μετά πως θα πάνε τα πράγματα; Πως θα δοθεί ένα τέλος; Ποιοι θα ανέβουν, ποιοι θα παίσουν και που θα πάμε γενικότερα;
Φαίνεται ότι πρώτα θα περιμένουμε τις τοποθετήσεις της νέας ΕΠΟ και μετά κάθε ΕΠΣ μαζί με τη φαμίλια της, θα πάρουν οριστικές αποφάσεις.
Ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν, οι παράγοντες θα έχουν να αντιμετωπίσουν ακόμα περισσότερα πράγματα. Βλέπετε οι οικονομικές στενότητες που έχει επιφέρει ο αόρατος εχθρός…είναι εχθρός για κάθε άνθρωπο, για κάθε παράγοντα, για κάθε σωματείο.
Με χρέη παρατηρητή διαιτησίας βρέθηκε τη περασμένη Τρίτη(30/3) στην αναμέτρηση λουξεμβούργου με Πορτογαλία ο Ηρακλειώτης Μιχάλης Κουκουλάκης.
Ανήμερα 1ης Απριλίου είχε γενέθλια λέει ο Γιάννης Χατζησεβαστός. Να ναι αλήθεια ή ψέματα τώρα πως έκλεισε ένα ακόμα χρόνο ζωής ο κόουτς της Δαμάστας;
Και κέρασε λέει γλυκά πολλούς τυχερούς ο ”Χάτζη”. Εσείς τι ποντάρετε…αλήθεια ή ψέμα…για τα γλυκάκια;;;
Μα και εσύ πρόεδρε Αντώνη, δε ρώταγες πριν…συνεργαστείτε; Μέρα που λένε ψέματα να γεννηθεί ο κόουτς σου;;; Και του χρόνου φίλε!
Πάμε τώρα στα δυσάρεστα. Μέσα σε λίγες μέρες πέθαναν δύο διαιτητές παλιάς κοπής. Κελαντωνάκης, Νταναλάκης. Θα αναφερθούμε και σε άλλο άρθρο μας.
Επίσης πριν από λίγα 24ώρα, έβαλε τέλος στη ζωή του ο ποδοσφαιριστής Γεωργαλής. Τι να πούμε; Λόγια δε χωράνε…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook