Τοπικά… καρφάκια

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία πέρνει ο Βαγγέλης Παπαγγελής. Μια ιδέα που γεννήθηκε από εκείνον, να στηριχτεί ποικιλοτρόπως ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής.

Μια βοήθεια και μια στήριξη, με ποικίλες μορφές. Μια μεγάλη προσπάθεια, που θα χρειαστεί πολύ δουλειά, αξίζει το κόπο και θα πρέπει να στηριχτεί από όλους εμάς. όλους εκείνους που αγαπάνε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τους πρωταγωνιστές του. Που δεν είναι άλλοι, από τους ίδιους τους παίκτες.
Τέλος λέει στα φετινά πρωταθλήματα των ΕΠΣ έβαλε το μεσημέρι του Σαββάτου η ΕΠΟ. Όχι πως δε το καταλαβαίναμε, απλά πλέον είναι οριστικό και επίσημο.
Τέλος λοιπόν στα πρωταθλήματα. Μας μένουν όμως τα…κύπελλα!!! Αφού για την άλλη διοργάνωση δεν είδαμε κάτι να λέγεται! Οπότε οι ομάδες ας ετοιμάζονται για το θεσμό των εκπλήξεων!  Χιούμορ παιδιά!
Οπότε φέτος, για πρώτη φορά, δε θα χρειαστεί να αγοράσουμε κύπελλα και μετάλλια. Δε θα έχουμε φιέστες. Παγώνουν τα πάντα, σα να μην έγινε ποτέ, ούτε γάτα…ούτε ζημιά ένα πράγμα δηλαδή!
Δε θα δούμε πρωταθλητές, δε θα δούμε ανόδους και υποβιβασμούς, δε θα δούμε πλέι οφ και πλέι άουτ.
Δε θα δούμε εν τέλει τη νέα μορφή που είχε ετοιμαστεί η φετινή Α2, δε θα δούμε το πρωτοεμφανιζόμενο πρωτάθλημα Νέων. Η ΕΠΣΗ θα χρειαστεί μέσα στο καλοκαίρι να ανασκουμπωθεί για την επόμενη σεζόν.
Συναντήσαμε πρόσφατα το Μηνά Σπανάκη. Επί σειρά ετών(καμιά δεκαετία!) πρόεδρο του Αστέρα Μυρτιάς.
Συμφωνήσαμε  γρήγορα στο εξής. Κρίμα να μην υπάρχει στο προσκήνιο η ομάδα της Μυρτιάς.
Ποιος είναι ο προπονητής που το μεσημέρι της Κυριακής γευμάτισε σε…προεδρικό τραπέζι με σπέσιαλ μεζεδάκια, πριν αναχωρήσουν στο γήπεδο για…κατασκοπία;;; Οέο;;;
Με εμάς είσαι ή με τους άλλους;;; Με εσάς…ναι αλλά εμείς είμαστε οι άλλοι!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook