Τοπικά… καρφάκια

Έχουν βγει με τα τουφέκια και σημαδεύουν αρκετοί το νέο πρόεδρο της ΕΠΟ. Γιατί βρε παιδιά; Τόσοι…κυνηγοί ξαφνικά; Ή μάλλον, μόνο ξαφνικό δε μας ήρθε.

Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά να μειώσουμε και τις πιθανότητες κάνα εγκεφαλικού! Κάντε υπομονή, δώστε χρόνο πίστωσης, να δείτε και να δούμε δουλειά, έργο, αποτελέσματα της δουλειάς της νέας διοίκησης της Ομοσπονδίας και μετά έχετε όλο το καιρό για κριτική και λιθοβολισμό.
Παίχτηκαν δυο αγωνιστικές στη Γ εθνική και ήδη έχουμε δύο διαζύγια σε πάγκους ομάδων του Κρητικού ομίλου και πιο συγκεκριμένα των Ηρακλειώτικων ομάδων. Αυτά είναι και μπράβο…τους!
Το ξέρουμε πλέον, όταν ακούμε και διαβάζουμε πως ο προπονητής στηρίζεται, έχει ήδη αποτελέσει παρελθόν και δε το ξέρει! Γενικό σχόλιο…για να μη περάσουμε και από κανένα ειδικό….σχολείο!
Φίλοι μας κόουτς, αρχίστε, αν δε το έχετε κάνει ήδη και στέλνετε βιογραφικά προς πάσα κατεύθυνση, θα πιάσουν τόπο. Όλο και κάπου θα υπάρχουν κενές θέσεις. Για περάστε, για περάστε!
Μεγάλα θέματα θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι παράγοντες και οι ομάδες ενόψει της επόμενης σεζόν.
Εάν και εφόσον και πρώτα ο Θεός και πάμε ομαλά από Αύγουστο…Σεπτέμβριο…Οκτώβριο μεριά. Γιατί αν έχουμε κάνα νέο κύμα του αόρατου εχθρού; Ζήτω που καήκαμε σε μια τέτοια περίπτωση.
Πως θα διαχειριστούν αρκετές ομάδες τις ενοικιάσεις γηπέδων, τις μεταγραφικές συμφωνίες με παίκτες.
Εκεί κυρίως θα έχουμε μπόλικα θέματα. Καλό θα είναι να μπαίνει μπόλικο νερό στο κρασάκι σε πολλά μυαλά. Είπαμε, δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες!
Θα έχουμε ένα ακόμα θερμό καλοκαίρι στις μεταξύ τους σχέσεις σε ΕΠΣΗ και ΣΔΠΗ. Έχουν γίνει μερικά βηματάκια, αλλά πληροφορούμαστε πως σε μεγάλο ποσοστό, το ”ΕΓΩ” μπαίνει μπροστά από το ”ΕΜΕΙΣ”.
Με τη τωρινή κατάσταση, δεν πάμε πουθενά, το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, θα το βρει μπροστά του. Θα έχουμε προβλήματα με τους ορισμούς στα επόμενα πρωταθλήματα και στη σεζόν γενικότερα.
Η κατάσταση πρέπει να ομαλοποιηθεί ξανά, να πάμε όπως παλιά, πλάει πλάει, η Ένωση και ο Σύνδεσμος, όλοι μαζί, ένας για όλους και όλοι για έναν.
Οι διαιτητές μας, πληρώνουν το μάρμαρο και δε φταίνε σε τίποτα. Επιστροφή στο ”σπίτι” των διαιτητών, τα ξενοδοχεία, πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook