Επιστημονική προσέγγιση στον αθλητισμό

Ο Δημήτρης Τριβιζαδάκης, έχει καταφέρει μέσα από τη σκληρή δουλειά του και τα ανάλογα αποτελέσματα του, να αναγνωριστεί από όλο το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο, αλλά και να… ξεπεράσει τα σύνορα της Κρήτης γενικότερα!

Ως προπονητής λοιπόν φυσικής κατάστασης και λειτουργικής επανένταξης από τραυματισμούς, μετά από την επιτυχημένη του θητεία σε Ολυμπιακό Πειραιώς και Παναχαϊκή, δραστηριοποιείται πλέον στο Ηράκλειο.

Παρέχοντας υπηρεσίες σε ολόκληρη τη Κρήτη. Με εξειδικευμένες γνώσεις προάγει τη μεγιστοποίηση της απόδοσης στους νεαρούς αθλητές, συμπεριλαμβάνοντας πρωτόκολλα πρόληψης τραυματισμών και βελτίωσης  κινητικών προτύπων.

Η θεμελίωση των βασικών μηχανισμών για την επίτευξη υψηλών επιδόσεων, συμπληρώνεται με αξιολόγηση των βιομετρικών χαρακτηριστικών των αθλητών και διαμόρφωση εξατομικευμένων προγραμμάτων για τη μέγιστη βελτίωση της ταχύτητας, δύναμης, αντοχής και ευλυγισίας των αθλητών όλων των ηλικιών και επιπέδων.

Για κάθε πρόγραμμα χρησιμοποιείται συνδυασμός μεθόδων και ασκήσεων με μπάλα για την ομαλή και βέλτιστη επανένταξη στις προπονήσεις των ομάδων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook