Αναβλήθηκε το σεμινάριο Β κατηγορίας

Καλοκαιράκι σημαίνει, πέραν των άλλων και διαιτητικά σεμινάρια.

Μέσα σε δυσκολίες και θολά τοπία, η διαιτησία μας, προσπαθεί να παρουσιάζεται σε πανελλήνιο επίπεδο όσο πιο υγιής μπορεί. Τέλη εβδομάδος, πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο διαιτητών και βοηθών Σούπερ Λίγκας.

Από Ηράκλειο, μετείχαν οι βοηθοί μας, Μιχάλης Παπαδάκης, Δημήτρης Μαυρουδής. Όπου πέρασαν με επιτυχία τα σχετικά τεστ.

Στη κατηγορία αυτή, ως γνωστόν με χρέη παρατηρητή έχουμε τον Μιχάλη Κουκουλάκη. Στην Β κατηγορία, το σεμινάριο που είχε αρχικά προγραμματιστεί αρχές αυτής της εβδομάδος, αναβλήθηκε λόγω των πυρκαγιών.

Όταν με το καλό γίνει, θα δώσουν το παρών οι διαιτητές μας της Β κατηγορίας, Χρήστος Κρασαγάκης, Γιώργος Πατεμτζής. Καθώς και οι βοηθοί μας, Στάθης Γαρεφαλάκης, Αντώνης Δασκαλάκης, Αντώνης Μαυραντωνάκης.

Στη Β κατηγορία, παρατηρητή διαιτησίας, έχουμε τον Τάσο Μαστορίδη. Στη Γ κατηγορία τώρα, οι Ηρακλειώτικες σφυρίχτρες, είναι οι εξής. Μανόλης Βασάκης, Μάριος Βισκαδούρος, Αλέκος Ζαφείρης, Μανόλης Μανδαλενάκης και Μανώλης Σαμιωτάκης.

Την άνοδο στην Γ εθνική, πέτυχε ο πολλά υποσχόμενος Κώστας Ζιούτος(φωτό). Από κει και πέρα, τα.. σημαιάκια μας στη Γ κατηγορία είναι, Αλέξανδρος Βισκαδούρος, Γιάννης Δασκαλάκης, Ηλίας Κατσογιάννης, Μανόλης Μπλαβάκης, Γεωργία Σιγανού, Δημήτρης Σφακιανάκης, Γιώργος Τσαμπουράκης(φωτό), Κώστας Δρακουλάκης και Κώστας Μάτσας(φωτό).

Οι ημερομηνίες των ανάλογων σεμιναρίων της Γ κατηγορίας, θα ανακοινωθούν από την ΚΕΔ στο προσεχές διάστημα. Να σταθούμε και στους παρατηρητές διαιτησίας στη Γ κατηγορία. Μιχάλης Γαρεφαλάκης, Γιώργος Ιωαννίδης, Βασίλης Κοκκινάκης και Γιώργος Φουκάκης. Τέλος, στο πίνακα Κ4(4η κατηγορία), παρέμειναν οι Μανόλης Δρακωνάκης και Κώστας Κυριακόπουλος.  

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook