Τοπικά… καρφάκια!!!

Τα κλειδιά του ΕΓΟΗ, μαθαίνουμε από σήμερα δίνονται στο Τίμο Σταματάκη. Ο πρόεδρος Κοροβέζος αφού έβαλε τα σχετικά τεστ, έδωσε όλο το… μπρελόκ  στο Τίμο!! Τον εμπιστεύεται, τώρα δουλειά από το Σταματάκη, για να τον δικαιώσει.

Πήγε λέει για κάτι καλύτερο ο πρόεδρος, μίλησε μαζί του, ξεκίνησε η δουλειά, αλλά σχεδόν αμέσως ήρθε και η απόλυση. Όλα αυτά γύρω μας, αν και η προσπάθεια ήταν να μη πάρουν πολλοί χαμπάρι. Η αλήθεια είναι πως το πέτυχαν, δε το πήραν πολλοί χαμπάρι!

Ο νεαρός Κοντάκης, φορώντας τη φανέλα της Κ 17 της ΑΕΚ, έχει αρχίσει και απασχολεί η αλήθεια είναι αρκετό κόσμο. Θετικό αυτό. Σεμνά και ταπεινά μόνο. Δουλειά… δουλειά… δουλειά…

Μια μοναδική… αγάπη φαίνεται πως τρέφουν προς τους Ηρακλειώτες προπονητές στη Νεάπολη Λασιθίου. Και μπράβο μας! Καλά είναι αυτά. Καλή πορεία Πετράν! Όλο… αριστερά και όλα θα πάνε καλά!

Ας σταθούμε λίγο και στο προπονητικό κεφάλαιο εδώ, ως Ηράκλειο, ως Σύλλογος προπονητών. Έχουν φτάσει στα αυτιά μας, διάφορα, γκρίνια, αμφισβήτηση και διάφορα άλλα σχόλια.

Πάνε καλά τα πράγματα; Ερώτηση προς πάσα κατεύθυνση είναι αυτή;  Μήπως να αφουγκραστούν περισσότερο οι άνθρωποι που βρίσκονται στο έδρανο, τη μάζα τους;

Σε ποιο γήπεδο, όπως μάθαμε τώρα στο Σαββατοκύριακο, αποχώρησαν μερικοί γεμάτοι στεναχώρια από την… επιτυχία της…(δήθεν!), ομάδας που υποστηρίζουν;;;

Αναστάτωση επέφερε σε Μινωική και τοπικό γενικότερα, η εισαγγελική απόφαση που τους στάλθηκε για τη μη χρήση του γηπέδου το Σάββατο. Λόγω των σεισμών, είχε πάρει παράταση το κλείσιμο επινοικίασης του γηπέδου.

Αλλά μάλλον το όλο θέμα, θα βγει σε καλό για τη Μινώϊκα, πήρε διαστάσεις το θέμα, βγήκε στην επιφάνεια, οι ευθύνες πάνε όπως αναλογούν. Και δε πάει άλλο! Ίσως και σήμερα να υπογραφούν τα χαρτιά και θα είναι (με ενοικίαση) γήπεδο… Μινωικής!!

Που είναι ο Μπλεκ; Που είναι ο Μπλεκ; Που είναι ο Μπλεκ;;;;

Με ‘’μηδέν’’ γκολ ισόπαλος ο ΠΑΟΚ, με δυο τεμάχια, πάλι ισόπαλος ο ΠΑΟΚ. Είναι να μη… τρελαίνεται ο πρόεδρος Μπουμάκης;; Έναν καφέ επειγόντως στο πρόεδρο!!! Έστω και με ντιλίβερι!!!

Είναι οριστικό, μόνο τον… Διαμαντίδη παίζει πλέον να απολαύσουμε παιδιά!!! Βάλτο αγόρι μου, το βάλε, το βάλεεεεεε…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook