Τοπικά… καρφάκια!!!

Ιστορικό και ξεχωριστό το τέρμα που πέτυχε ο Κώστας Σωτήρχος με τη φανέλα του Αγίου Δημητρίου τη περασμένη Κυριακή. Μετά από οκτώ χρόνια, επέστρεψε στα γήπεδα και σκόραρε!

Σε τρία ματς της 2ης αγωνιστικής του Κρητικού ομίλου (7ος) θα έχουμε τριάδες της Ηρακλειώτικης διαιτησίας. Πολύ καλό!

Οι σεισμοί όπως ξέρουμε, επέφεραν μικροζημιές στο γήπεδο των Αγίων Παρασκιών. Πλήγμα για τις ομάδες που το χρησιμοποιούσαν, μακάρι να αποκατασταθούν όσο πιο σύντομα γίνεται.

Για ποιον κόουτς, οι κακές γλώσσες (αχ, αυτές οι γλωσσίτσες!) λένε, πως για να πάει στην ομάδα, που είχε πάει, έταξε ένα μίνι βανάκι… με παίκτες;;; Οέο; Κουζουλού και Αγίου μη τάξεις όμως! Παίκτες δεν είδαν ποτέ και έτσι, είδε με συνοπτικές διαδικασίες, τη πόρτα της εξόδου! Τη πόρτα παιδιά, τη πόρτα!!!

Με φτερά… Αετού πέταξε η Παλιανή και ντούμπλαρε τις νίκες, μετά από τα Ανώγεια, χαμογέλασε και στο Βενεράτο.

Ο Κολλαρετάκης, πέτυχε ένα σπάνιο ρεκόρ και στατιστικό στοιχείο τη περασμένη αγωνιστική. Μέσα σε δύο εβδομάδες, πήγε δύο φορές στο Βενεράτο. Με τη φανέλα διαφορετικών ομάδων. Στη πρεμιέρα με τον ΟΦΑΜ και αφού έκανε μεταγραφή… αστραπή, πήγε και με τα Καμίνια! Και έπαιξε τη φορά αυτή κόντρα στη Παλιανή! Και μπράβο του!

Αθόρυβα, γίνονται οι καλύτερες δουλειές. Και η ΑΣΑΒ το πάει σωστά, στον όμιλο της (Α2), έχει καταφέρει το 3 στα 3. Αυτά είναι!

Θα μας λείψει η Γ κατηγορία βρε παιδιά. Μπορεί να δούμε το Youth League, μπορεί να έχουμε την ενιαία Β κατηγορία, αλλά δεν θα βλέπουμε τρίτη κατηγορία. Πάντα είχε το δικό του ρομαντικό ξεχωριστό άρωμα το πρωτάθλημα αυτό.

Στον Ανωγειανό πάγκο λοιπόν ο κόουτς Ανωγειανάκης. Πάει πέρασε η ενότητα Νεάπολης και ο Στέλιος πετάει… σαν Αετός πλέον! Και μπράβο του(ς)!!

Κάνοντας… νυκτερινή περιπολία η ομάδα του κόουτς   Βασίλη Μιχελουδάκη και του president  Νίκου Πατραμάνη, ντούμπλαρε τις νίκες της στον όμιλο της. Και αυτό, ένα μόλις..48ώρο πριν την γιορτή του… Αγίου Δημητρίου!!!

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook