Τοπικά… καρφάκια!!!

Μα καλά, είναι αλήθεια; Ξανά σε ομάδα, έγινε λάθος στη κανονικότητα ενός δελτίου;;; Θέλουμε να ελπίζουμε… πως δεν είναι αλήθεια.

Έγινε συζήτηση πολύ μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο, για το ότι παίχτηκαν κάνα δυο ματς και δεν έγινε η ανάλογη προσοχή της συμμετοχής στις 11άδες των μικρών, ηλικιακά παικτών. Δε γνωρίζουμε αν ίσχυε. Γνωρίζουμε απλά, πως συζητήθηκε.

Θα τηλεφωνήσουμε αυτές τις μέρες του Τάκη (αχ ΠΑΣΟΚ!),αν το χωράφι του, επί της οδού… Ανδρέα Παπανδρέου..έχει ελιές φέτος! Αχ, ΠΑΣΟΚ… ωραία χρόνια!!!

Καλά, καλύτερη αλλαγή σκυτάλης, δε θα μπορούσε να γίνει στο πάγκο του Ανθεστίωνα. Φεύγοντας ο ”Λεό”, παρέδωσε χρίσμα στο φιλαράκι του, το Βασίλη το Πλεσίτη. Όλοι στο Θραψανό, έχουν και ένα καλό λόγο να πουν. Και από δουλειά;

Για ρίξτε μια ματιά στο βαθμολογικό πίνακα; Και από ομάδα; Χωρίς μεγάλα λόγια, με πολύ… χαμηλό μπάτζετ, αλλά με πολύ όρεξη για δουλειά στον Ανθεστίωνα. Οι ομάδες κτίζονται… δεν αγοράζονται… σοφά λόγια από το πάλαι ποτέ… Γιώργο Βαρδινογιάννη.

Πέρασε ένα αγωνιστικό διήμερο με.. αρκετά μπουκέτα! Σε δύο γήπεδα και τοπικού, αλλά και… όχι τοπικού… έπεσαν κάτι σφαλιάρες… κάτι μπουνίδια, καλά πήγαμε!!!

Άφησαν ανοικτούς… λογαριασμούς με το 3-3 Παλιανή και Ασήμι. Δεν πειράζει, θα τους… κλείσουν όταν  με το καλό αναμετρηθούν στον αγώνα κυπέλλου στο Ασήμι, που έχουν μπροστά τους!

Από νωρίς έχουν ξεκινήσει οι φωνές και οι αντεγκλήσεις παιδιά ή κάνουμε λάθος; Ψυχραιμία, τα πρωταθλήματα έχουν πολύ δρόμο ακόμα. Εκτός και αν…

Το Σπίτι του Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή, έχει τώρα και…facebook! Για κάντε του…like!!! Aμ πωςςςς

Πόσο κρίμα να βλέπει κάποιος διαλυμένο το γήπεδο της ΑΕΚ στο Καρτερό. Κρίμα, αν δεν υπήρχαν οι χρόνιες ζημιές και καταστροφές από τους… καταρράκτες (!!!), θα ήταν μια ποδοσφαιροκυψέλη, αλλά και η ΑΕΚ θα βρίσκονταν σε άλλη κατάσταση. ΑΕΚ…ΑΕΚ…ΑΕΚατσαμπάααα….

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook