Τοπικά… καρφάκια!!!

Χαρίτος Μπελιβανάκης η επιστροφή, το αγαπάει το ποδόσφαιρο ο Χαρίτος μας, οπότε έχοντας τώρα το χειμώνα αρκετό χρόνο, ήταν θετικός… στη πρόταση των Γουβών και έχει πιάσει ήδη δουλειά.

Μέσα σε λίγο διάστημα Τύλισος και Φαιστός, θα αναμετρηθούν δυο φορές. Αύριο Κυριακή για το πρωτάθλημα και την ερχόμενη Τετάρτη στα πλαίσια της Β φάσης του κυπέλλου. Άρα; Μένει ακόμα μια για φέτος, στο δεύτερο γύρο, στους Βώρους!

Συνταρακτικές αλλαγές  στα διοικητικά της Τριτωνίας, τομές και κινήσεις ματ στη σκακιέρα για να μη φτάσει η ομάδα στα βράχια.

Ποιοι ήταν οι τρεις φίλοι και παράγοντες(ο ένας φροντιστής!), που πριν από λίγα πρωινά, εκεί κάπου προς δημοκρατίας μεριά βρέθηκαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και αντάλλαξαν… ολίγα λόγια και όχι μόνο; Οέο;

Ο κόουτς λέει..Ανωγειανάκης, κοουτσάρει πλέον τον Αετό… Ανωγείων. Ο τέλειος συσχετισμός, δε συμφωνείτε;

Ο πρόεδρος Πατραμάνης, έχει μεγαλεπήβολα σχέδια και όνειρα για την ομάδα του τόπου καταγωγής του, τον Άγιο Δημήτριο. Και γιατί όχι, λέμε εμείς;

Από φύγε εσύ… έλα εσύ… πάμε καλά και στη φετινή σεζόν, έτσι; Μας έλειψαν και αυτά τώρα σχεδόν δυο σεζόν, λόγο του αόρατου εχθρού. Ο τελευταίος να κλείσει τη πόρτα παιδιά!

Πάντως η συνεργασία και το φινάλε της, του κόουτς Δημήτρη Τσέρου με τις Γούβες, αναμφισβήτητα αποτελεί αν όχι ρεκόρ, θα είναι σπάνιο και ένα από τους χρόνους ρεκόρ. Περίπου ένα 48ωρο κράτησε. Καλημέρα… καλό μεσημέρι… και καλό βράδυ!

Η ιστορία συχνά λένε επαναλαμβάνεται. Παγκαλάκη η επιστροφή στη Τύλισο, έπαιξε κόντρα στην ΑΣΑΒ, απέναντι στο κόουτς Φιολιτάκη, πετυχαίνοντας το Γιωργάκη το μοναδικό γκολ της νίκης της ομάδος του χωριού του, εκεί στο… κέντρο της Κρήτης. Όλα τριγύρω αλλάζουνε… και όλα τα ίδια μένουν!

Με όλο το θάρρος από τα αναγραφόμενα πρόσωπα, σας έχουμε κι άλλο, πικάντικο θεματάκι, από την… ίδια θεματολογία! Καταφθάνει στη Τύλισο για το ματς της Μινωικής, ο Κόκκινος, ρωτάει το Κουβίδη, εάν είναι αλήθεια για την επιστροφή Παγκαλάκη στη Τύλισο.

Ο πρόεδρος… παγωτάκιας, όχι μόνο του το επαληθεύει, αλλά του προσθέτει, πως ήδη είναι προς… πώληση το Γιωργάκη!!! Και ο κόουτς Δημήτρης… ακόμα τρέχει!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook