Τοπικά… καρφάκια!!!

Όσο προχωρούν οι αγωνιστικές του ομίλου των ομάδων της Κρήτης (και όχι μόνο), ολοένα και μεγαλώνει το άγχος, η αγωνία για τη πορεία των ομάδων μας.

Θα έχουμε υποβιβασμό Ηρακλειώτικης ομάδας; Δεν θα έχουμε; Πολλά σχέδια μελλοντικά, αρκετών για την επόμενη σεζόν στη μεγάλη κατηγορία (Α1), βασίζονται πάνω σε αυτό το κομμάτι. Αμ πως!

Όπως παρατηρούμε από πλευράς μας το πρωτάθλημα (Γ εθνικής), δύσκολα θα αποφύγουμε το μοιραίο, μακάρι φυσικά οι εκτιμήσεις μας… να διαψευστούν πανηγυρικά!

Η ισχύς εν τη ενώσει! Όλοι για έναν και ένας για όλους. Ενωμένοι καταφέρνουμε περισσότερα, παρά… σκοτωμένοι! Και μετά… ήρθαν οι μέλισσες!!

Που και πότε πρόσφατα είχαμε κοινή παρουσία τριών φίλων του Εργοτέλη… και δεν θυμόταν κανένας τους… με ποιον αντίπαλο παίζει η ομάδα τους αυτή την αγωνιστική;;; Οέο;;; Και η ειρωνεία;;; Μα στην… Αλικαρνασσό θα έπαιζε! Τοπικό ντέρμπι μετά από αρκετά χρόνια.

Με δόση χιούμορ όλα αυτά, έτσι; Για να προλάβουμε τυχόν παρεξηγήσεις.

Αυτό κι αν ήταν είδηση το περασμένο αγωνιστικό διήμερο, μέσα στο καταχείμωνο. Οι γηπεδούχες Δαφνές, δεν άφησαν… στα κρύα του λουτρού το φιλοξενούμενο Ραύκο. Λόγο χιονιά, οι ρουχισμός δεν έφτασε στις Δαφνές και οι άνθρωποι της ομάδας, τους έδωσαν μια δεύτερη σειρά εμφανίσεων τους. Λίγα λόγια και καλά, μπράβο στις Δαφνές.

Παράδειγμα προς μίμηση και προσοχή, τα αυτονόητα στη δύσκολη Ελληνική κοινωνία, έχουν γίνει σπάνια παραδείγματα.

Πολλά τα χιόνια στα Ανώγεια, οπότε ο Αετός..πέταξε νότια για προπονήσεις την εβδομάδα αυτή!

Για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο, πήρε αναβολή η επανέναρξη του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ. Υπομονή!!

Μετά το ματς στα Μάλια, ο παράγοντας της Μινωϊκής, Αντώνης Διλβόης, θέλησε να ευχαριστήσει τον ΠΑΝΟΜ για την άριστη φιλοξενία. Συγχαρητήρια έδωσε και στον ρέφερι Δημήτρη Σφακιανάκη και τους βοηθούς του. Και όλα αυτά; Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook