Τοπικά… καρφάκια!!!

Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο μεγαλείο του, όταν έβγαλε σχετικό δελτίο τύπου η Θέρισσος, όπου έδωσε συγχαρητήρια στον Κόρακα για τη δίκαιη νίκη του στο μεταξύ τους παιχνίδι!!

Αλλά να δίνει τα εύσημα στη διαιτησία… μετά από ήττα. Ωχ Θεέ μου, μακάρι όλα αυτά, να βρίσκουν μιμητές…

Προχωράμε με Ψωμά και Παναούση, ήταν τα λόγια του Δημήτρη Κοροβέζου σε πρόσφατη πρωινή μας συνάντηση… δείχνοντας ήρεμος ο πολύ έμπειρος μας παράγοντας…

Που αλλού πέρα της κορυφής θα μπορούσε να βρισκόταν ο Ρωμανός με ισοπαλία κόντρα στο ΠΑΟΚ και νικηφόρο πέρασμα στο Τυμπάκι; Σίγουρα το ενδιαφέρον έχει μεγαλώσει και ο δρόμος… κρύβει αρκετά από δω και πέρα.

Νίκη σπουδαία αυτή που πέτυχε ο Ρούβας στη Τύλισο, αλλά τι να πούμε για αυτήν που έκανε ο Άγιος Δημήτριος στο εξ αναβολής κόντρα στην ΑΣΑΒ;; Μάχες..μέχρι τέλους.

Ηρόδοτε, καμάρι, της Αλικαρνασσού!!!…Έτσι, μια απλή υπενθύμιση, με όλο το σεβασμό μας…

Μέλι στάζει ο Βασίλης Πλεσίτης, για τους ανθρώπους του Ανθεστίωνα, αλλά και για όλη την ομάδα γενικότερα. Αλλά δεν είναι και καθόλου τυχαίο πως το ίδιο ισχύει και αντιστρόφως.

Και στο Θραψανό υπάρχουν σχέδια, τα καλύτερα έρχονται.

Που συζητήθηκε πως..όποιος δε θα προπονείται, δεν θα παίζει;;; Αλλά τελικά… παίζουν όλοι… χωρίς προπόνηση!!

Ομόνοια και Δίας, είχαν δύσκολο καλοκαίρι συναρμολόγησης ενόψει της σεζόν. Και όμως, τα καταφέρνουν παραπάνω ακόμα και από την πιο αισιόδοξη εκτίμηση. Και μπράβο τους!

Η αποστολή του ΠΑΝΟΜ, ευχαρίστησε τη Δαμάστα για τη φιλοξενία, προσθέτοντας λόγια ενθουσιασμού για τις εγκαταστάσεις της. Και έτσι είναι και άπαντες ξέρουμε, αρκετοί έχουν συνεισφέρει, αλλά η σφραγίδα του Αντώνη Παπαδάκη, ήταν(και είναι!), ανεξίτηλη.

Και οι δύο ομάδες του Γαζίου, πήραν πρόκριση στο κύπελλο τη Τετάρτη. Αλμυρός και Νέοι Αλμυρού, ήταν μια…Αλμυροκατάσταση!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook