Τοπικά…καρφάκια!!!

Ιστορική η διοργάνωση του Φάιναλ φορ του κυπέλλου μας, αφού είναι η μόλις..πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Και ως ΕΠΣΗ και στη Κρήτη, αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο!

Και ανά την Ελλάδα, αν δεν είναι το πρώτο, φάιναλ, σίγουρα είναι από τα πρώτα. Μπράβο στους εμπνευστές.

Δε θα μπορούσαμε να μη δώσουμε τα εύσημα στη Περιφέρεια Κρήτης (καλημέρα κύριε Σταύρο!), για τη κίνηση να μοιράσει ενόψει της νέας σεζόν, από έναν απινιδωτή σε κάθε γήπεδο ποδοσφαίρου ανά το νομό Ηρακλείου. Αχρείαστοι να είναι φυσικά.

Και έρχεται ένας καύσωνας καλοκαιρινός βρε παιδιά, άνευ προηγουμένου!!! Ναι, ναι..τα θερμόμετρα θα αρπάξουν φωτιά! Έτσι τουλάχιστον εκτιμούν εκείνοι που ξέρουν να διαβάζουν τα… ποδοσφαιρικά.. μερομήνια!!!

Επιβραβεύουμε πάντα το αθλητικό πνεύμα. Αλλά θα… κατακεραυνώσουμε τους λιγοστούς, ευτυχώς, που δημιουργούν φασαρίες και ασχήμιες στο νέο παιδικό τουρνουά που έχει ξεκινήσει από τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Στελέχη και προπονητές των ακαδημιών μας, προστατέψτε καλά αυτό που πρεσβεύετε. Στο χρονοντούλαπο όλους τους τζάμπα μάγκες.

Καλή και εύστοχη εκείνων που είχαν την ιδέα και υλοποιήθηκε φυσικά, να παραβρεθεί Αστυνομική δύναμη στο πρόσφατο ντέρμπι τίτλου στην Ελιά, μεταξύ ΑΕΚ και ΑΟΤ.

Τα πράγματα, θα είχαν πάρει μεγάλη τροπή, χωρίς της αστυνομίας. Αφού μερικές φορές το… ποδόσφαιρο είναι γιορτή, είναι διασκέδαση… είχε εξαφανιστεί!!!

 Και αυτό το… τρίγωνο ρε παιδιά;;; Η ΑΕΚ να… φιλοξενεί το Τυμπάκι στην έδρα του Ρωμανού! Που καιγόταν για το αποτέλεσμα! Πως τα φέρνει η μοίρα, ε; Ούτε το τρίγωνο των… Βερμούδων να έζησαν όλοι τους! Και μπράβο τους!

Μάθαμε πως σε ένα πολύ..πρόσφατο ματς των κατατάξεων που παίζονται τώρα, σε όμιλο της Α2, είχαμε αρκετά… κλωτσομπουνίδια! Με εμπλεκόμενες… διάφορες πλευρές του αγώνα. Είναι αλήθεια;;; Εμείς την απάντηση τη ξέρουμε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook