Τοπικά… καρφάκια!!!

Μεγάλη φιέστα προγραμμάτισαν οι άνθρωποι του Ρούβα για τη κατάκτηση και την απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή. Μπροστά πάντα ο Γιάννης Μανιαδάκης.

Όλοι πίνουν νερό… Ρούβας στο όνομα του!!! Του Γιάννη εννοούμε!!!

Στη Γέργερη όλα… κάλπαζαν υπέροχα, με τη παρουσία του… Αλόγου!!! Του Μαλεβιζίου εννοείτε, συμμετείχαν με το φιλικό ματσάκι στην όλη γιορτή.

Και έρχεται και ένα μπαράζ τη Κυριακή για το Άλογο… μαθαίνει απόψε τον αντίπαλο του, από τον άλλο όμιλο της Β κατηγορίας. Αυτά είναι!!

Μα έγινε, είναι αλήθεια; Από τη μια λένε το φερ πλέι, αλλά από την άλλη… μιλημένο το αποτέλεσμα;; Σε ένα ματσάκι; Μπααα… αυτά δε γίνονται στο τοπικό μας ποδόσφαιρο βρε παιδιά! Και μετά ήρθαν οι μέλισσες! Όχι οι Άγριες της γνωστής σειράς, έτσι;

Σούπερ η φετινή χρονιά για τον ΑΟΤ. Τίτλος, προσπάθεια για άνοδο, φυσικά μπράβο σε όλους εκεί, αλλά καταξίωση, μια και καλή για το κόουτς Μιχάλη Κουτεντάκη.

Τώρα η γνώμη μας, ο ΑΟΤ δε χάνει την άνοδο! Μακάρι να επαληθευτούν οι εκτιμήσεις μας, έτσι;

Όχι ότι ο Μιχάλης, έχει την ανάγκη να δίνει απαντήσεις, αλλά να, ξέρετε τώρα, πάντα οι γλώσσες… λένε. Τώρα μια και καλή λοιπόν, ο κόουτς έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

Μεγάλη η χαρά στη περιοχή της Μυρτιάς, θα ζωντανέψει το γήπεδο του πάλαι ποτέ Αστέρα τους. Δουλειά και υπομονή από όλους τους. Έρχεται μια μικρή… Ανάσταση… έτσι φίλε… Ανέστη  Κοτζιά;;;

Εκείνο το ραντεβού στο μαγαζάκι στο κέντρο του Ηρακλείου, γιατί πήρε αναβολή τελικά;;;

 Τρομερό το… μαρσάρισμα των Κουνάβων στα ματς των πλέι άουτ. Άν ήταν το πρωτάθλημα τους με αυτό το ρυθμό, η ομάδα του κόουτς Μιχελουδάκη, μπορεί να κτύπαγε… τίτλο! Εύγε!!!

Μάθαμε πως πρόσφατα, γκρέμισαν τη πινακίδα… Ανδρέα Παπανδρέου στις Ασίτες, εκείνη στο χωράφι του φίλου μας του Τάκη. Το… ΠΑΣΟΚ όμως είναι εδώ… και η κινητοποίηση του Τάκη ήταν άμεση!

Και λίγο παλιό βέβαια, αλλά θα καταγράψουμε την άποψη μας. Πολύ ωραίο με τη φετινό κύπελλο, αυτό που έγινε, δηλαδή το φάιναλ φορ και η όλη σχετική εκδήλωση. Δε θα πρέπει να φανεί για κανέναν στη διοργανώτρια αρχή, δηλαδή την ΕΠΣΗ, τα λίγα… κακώς κείμενα.

Έγινε το πρώτο φάιναλ φορ, εμπειρία, μάθημα για τα επόμενα.

Φιέστα τίτλου για τους Νέους του Αλμυρού, με διοργάνωση αντάξια της ιστορίας του σωματείου. Και σωματείο, χωρίς βάσεις, χωρίς υποδομή, μέλλον δεν έχει. Και μπράβο τους!

Ιστορικές οι στιγμές και για τον..ιστορικό Ποσειδώνα. Καλά πάει και στα Ανατολικά προάστια η δουλειά. Όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούν ακόμα περισσότερα.

Τι συμβαίνει πάλι στον ΠΑΟΚ; Θα περάσει από..σκοπέλους η ομάδα του Κρουσώνα; Δε λέω, ξέρουν από δυσκολίες, απλά προσοχή, στην ομάδα τους… απαιτεί η ιστορία του ΠΑΟΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook