Τοπικά… καρφάκια!!!

Παγωμάρα, σαστισμός, θλίψη, σοκ, μερικά από τα συναισθήματα που μας κυρίευσαν στο άκουσμα του θανάτου του Αντώνη Παπαδάκη.

Η στεναχώρια είναι διάχυτη στη φεύγα, κάθε ανθρώπου, μπορεί κάποιος να φανταστεί πόσο αυτή αυξάνεται, για έναν άνθρωπο, που συνυπήρξαμε σε δυο τρεις κοινές παρέες, τον ζήσαμε λίγο.

Δυστυχώς δεν προβλέπεται κάτι καλύτερο για τις ομάδες που έφτασαν στη βρύση… αλλά νερό συμμετοχής στα τοπικά πρωταθλήματα, δεν έχουν πιει. Σκέτη τρέλα, θα πείτε. Σάμπως είναι και η μοναδική τρέλα στη χώρα μας; Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει το προσεχές μέλλον.

Πάντως τα πράγματα γενικά δείχνουν να παίρνουν το δρόμο τους, νοικοκυριό, ένταξη στο περιβόητο μητρώο και η ζωή συνεχίζεται!

Για ποιον προπονητή πρόσφατα οι κακές..γλωσσίτσες τον χαρακτήριζαν ως… μαύρη γάτα;; Από όπου λέει έχει περάσει…έρχονται καταστροφές και συντρίμμια στη συνέχεια;;;

Για ποιον πρόεδρο τόνιζαν κάπου, κάποτε (πρόσφατα!), πως στα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, την είχε κάνει… Λούης; Μέχρι και φραγή είχε κάνει! Αλλά, μόλις ήρθε το τρίποντο, η προεδράρα… επέστρεψε στη πιάτσα και κελαηδούσε::: Το πουλάκι τσίου, το πουλάκι τσίου!!!

Στα παιχνίδια παιδικού ποδοσφαίρου, όταν συναντάς σταφ ακαδημιών, που νιώθουν… ανασφάλεια χωρίς διαιτησία στα παιχνίδια τους… κάτι δε πάει καλά, κάτι πρέπει να μας προβληματίσει. Αυτό.

Αχ βρε φίλε… Καρίκη, πόσο σοφά το είχες πει… στην Ελλάδα λέει θα έπρεπε να απαγορευθεί κάθε επαφή με τη μπάλα, για μια 5ετία!! Να κρίνεται κάθε σουτ.. ως ποινικό αδίκημα! Αυτά είναι!!!

Με τη καθυστέρηση τη σχετική στη φετινή σεζόν, παρέλαση έκαναν σχεδόν άπαντες οι προπονητές… τώρα για Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά… μη με ρωτάτε καλύτερα! Χο,χο,χοοο…

Ποιος προπονητής κατάφερε ξανά, να αποφύγει, βερμούδες στο γήπεδο, καλοκαίρι, ήλιος και ζέστη στο γήπεδο;;; Πάλι με φούτερ και μπουφάν πήρε μπρος αυτός! Αμ πως… και μπράβο του!!!

Με άρωμα… Μουντιάλ, ήταν η χθεσινή νίκη των Ασιτών απέναντι στην ΑΕΚ. Αφού ο… Άραβας Κοτζαδάκης την υπέγραψε με τα δυο του τέρματα! Και μπράβο του!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook