Η πιο σημαντική νίκη… μέχρι την επόμενη

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης αναφέρεται στον ψυχωμένο Γιούχτα, που έμεινε ζωντανός στην υπόθεση – παραμονή στην Σούπερ Λιγκ 2, αφού πήρε στο φινάλε του αγώνα με τον Ολυμπιακό Β ένα τρίποντο σημασίας αλλά και… ψυχολογίας (3-2) για την δύσκολη συνέχεια των πλεϊ άουτ.

Ζωντανός στην “μάχη” της παραμονής στην Σούπερ Λιγκ 2 έμεινε ο Γιούχτας μετά την σπουδαία νίκη του στο φινάλε με 3-2 στο συγκλονιστικό ματς με τον Ολυμπιακό Β στις Αρχάνες!

Η ομάδα των Αρχανών είχε τα ψυχικά αποθέματα να “γυρίσει” σε 2-1 το ματς στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (είχε προηγηθεί ο Ολυμπιακός με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο) και ενώ οι “ερυθρόλευκοι” “απάντησαν” με πέναλτι στο 82΄, να σκοράρει σε…”νεκρό” χρόνο και να πάρει την πιο σημαντική (μέχρι την επόμενη νίκη όπως έλεγε και ο Νίκος Γκάλης) στην σεζόν!

Μάλιστα σκόραραν δύο παίκτες που ήρθαν στον αγώνα από τον… πάγκο (Μπουτσάκης και Κωστανάσιος)! 

Δεν είναι απλά η δεύτερη νίκη του στα πλέι άουτ, αλλά κάτι… παραπάνω από μία νίκη, αφού έδωσε τέλος και στο αρνητικό σερί των δύο ηττών με κακές εμφανίσεις στα ματς με το Αιγάλεω (εντός με 2-0) και τον Παναθηναϊκό Β (εκτός 3-0).

Οι “πράσινοι” εμφανίζονται πολύ σκληροί για να… πεθάνουν και το έδειξαν και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όταν κέρδισαν με 1-0 τον Τυληκράτη Λευκάδας και τον έστειλαν στο… καναβάτσο ( Γ Εθνική) διεκδικώντας την σωτηρία στη εξτρά διαδικασία του πρωταθλήματος.

Τώρα παίζουν και στην φυσική τους έδρα και η… αύρα των Αρχανών, τους ώθησε και στην χθεσινή (7/4) πολύ σημαντική βαθμολογικής, αλλά και ψυχολογικής σημασίας, νίκη, ενώ ο Κώστας Ανυφαντάκης περιμένει και την επιστροφή στην δράση των τραυματιών Ροβίθη, Γελαδάρη και Λιποράσε (ο Φαζός υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση).

Ο νεοφώτιστος στην S.L 2 Γιούχτας είναι αποφασισμένος να πουλήσει πολύ ακριβά το… τομάρι του και ευελπιστεί στις 22 Μαϊου στο ματς της 10ης αγωνιστικής των πλεϊ άουτ με τον Διαγόρα Ρόδου στις Αρχάνες να πανηγυρίσει την παραμονή του στην κατηγορία!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook