ΑΟΧ…σε κατάσταση ανάγκης!

Να λοιπόν, που πρέπει ο ΑΟΧ να βρει χρήματα για να βγάλει τη χρονιά. Εκεί φτάσαμε….Τα λάθη του καλοκαιριού, ο κακός συντονισμός και προγραμματισμός έχουν οδηγήσει την ομάδα σε αδιέξοδο από το οποίο δεν είναι βέβαιο ότι η ομάδα θα «αποδράσει». Ο ΑΟ Χανιά, η ομάδα του Νομού ζητάει ανοικτά (μέσω και της συνέντευξης τύπου […]

Να λοιπόν, που πρέπει ο ΑΟΧ να βρει χρήματα για να βγάλει τη χρονιά. Εκεί φτάσαμε….Τα λάθη του καλοκαιριού, ο κακός συντονισμός και προγραμματισμός έχουν οδηγήσει την ομάδα σε αδιέξοδο από το οποίο δεν είναι βέβαιο ότι η ομάδα θα «αποδράσει». Ο ΑΟ Χανιά, η ομάδα του Νομού ζητάει ανοικτά (μέσω και της συνέντευξης τύπου του Νίκου Χατζηδάκη), τη στήριξη των επιχειρηματιών της πόλης.

Ο πρόεδρος του ΑΟΧ είπε στη συνέντευξη του ότι «είναι υποχρέωση των επιχειρηματιών να βοηθήσουν την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή». Εκεί που την έφτασαν το περασμένο καλοκαίρι κάποιοι που νόμισαν «ότι τα ξέρουν όλα». Δεν λέμε όλοι…Λέμε όμως, κάποιοι, και η υποτιθέμενη συνεισφορά τους ήταν αρκετή για να φτάσει η ομάδα σε αυτό το οικονομικό ….χάλι. Τώρα όμως, όλα αυτά αποτελούν παρελθόν. Επι του πρακταίου…..

Πέραν αυτής καθ’ αυτής της ενίσχυσης που θα χρειαστεί να προσφέρουν οι επιχειρηματίες της πόλης, απαιτείται (πριν από όλα και εφόσον μας επιτρέπεται η γνώμη φυσικά) κάποιος ή κάποιοι να τους πείσουν ότι τα λεφτά τους πάνε για σοβαρό σκοπό και ότι επενδύονται για μια προγραμματισμένη….προσπάθεια. Κοινώς, ο εκάστοτε επιχειρηματίας θα χρειαστεί να πειστεί ότι κάποιοι, διδάχτηκαν από τα λάθη του παρελθόντος και ότι όλοι στον ΑΟΧ κινούνται πλέον, συντονισμένα.

Σίγουρα, η ομάδα χρειάζεται την ενίσχυση της πόλης…. Είναι κρίμα και άδικο πραγματικά, οι προσπάθειες των τελευταίων 5 ετών για επιστροφή του ΑΟΧ στις εθνικές κατηγορίες να καταρρεύσει «εν μια νυκτί», σαν χάρτινος πύργος….Απαιτείται τώρα, η ενίσχυση του ΑΟΧ….Να βγει η χρονιά….
Μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα( με θετικό πρόσημο σε όλα τα επίπεδα) θα κληθούν όλοι όσοι ασχολούνται με τα κοινά του ΑΟΧ να κάνουν έναν απολογισμό και φυσικά, να καταστρώσουν πλάνο για το μέλλον (γνώμη μας έτσι;). Στα πλάνα του μέλλοντος χωρούν όλοι ανεξαιρέτως, αρκεί να δείξουν διάθεση προσφοράς σε όλα τα επίπεδα…..

ΥΓ: Στο πλάνο του καλοκαιριού τίθεται φυσικά και η προσπάθεια εύρεσης ενός μεγάλου χρηματοδότη….Μια διαδικασία επίσης, επίπονη που είναι όμως άμεσης προτεραιότητας….

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook