Από θέση ισχύος, αλλά…

Ο Πλατανιάς έχει ρεπό αυτή την εβδομάδα και θα δει από θέση ισχύος τις αναμετρήσεις των βασικών ανταγωνιστών του, στη μάχη της ανόδου στη Φούτμπολ Λιγκ 2. Από τους 40 βαθμούς θα φτάσει στους 43 άκοπα και χωρίς άγχος, την ίδια ώρα που η «συγκάτοικος» στην κορυφή Κόρινθος θα δίνει δύσκολο ματς με αντίπαλο τη […]

Ο Πλατανιάς έχει ρεπό αυτή την εβδομάδα και θα δει από θέση ισχύος τις αναμετρήσεις των βασικών ανταγωνιστών του, στη μάχη της ανόδου στη Φούτμπολ Λιγκ 2. Από τους 40 βαθμούς θα φτάσει στους 43 άκοπα και χωρίς άγχος, την ίδια ώρα που η «συγκάτοικος» στην κορυφή Κόρινθος θα δίνει δύσκολο ματς με αντίπαλο τη δεύτερη (βαθμολογικά) Ρόδο που είναι στους 39 βαθμούς.

Ρόδος και Κόρινθος κυριολεκτικά θα «σφαχτούν» την Καθαρά Δευτέρα για την κατάκτηση της νίκης. Θεωρητικά, ένα ισόπαλο αποτέλεσμα θα ήταν το ιδανικό για τη χανιώτικη ομάδα (θα μείνει μόνος πρώτος και θα αποσπαστεί από τη Ρόδο), από κει και πέρα όμως, ο Πλατανιάς θα χρειαστεί να στηριχθεί στις δικές του δυνάμεις για να πετύχει το μεγαλεπήβολο στόχο του, που, πλέον, είναι η άνοδος στην επόμενη κατηγορία.

Ο Πλατανιάς λοιπόν τυγχάνει να έχει το ρεπό του σε σωστό timing, αλλά αυτό είναι μόνο η μια όψη του νομίσματος. Η άλλη (και ίσως πιο σημαντική) είναι ότι ο Πλατανιάς έχει δύσκολο έργο στη συνέχεια. Κυριολεκτικά θα χρειαστεί να περάσει μέσα από «συμπληγάδες». Διαβάστε πρόγραμμα: ΑΟΧανιά (τοπικό ντέρμπι με τρομερές ιδιαιτερότητες) εντός, Πανηλειακός εκτός, Παναιγιάλειος εντός, Αίας εκτός, Ηρακλής Ψαχνών εκτός, Κόρινθος εντός και Παναχαϊκή εκτός. Είπατε κάτι.;

Πείτε μου, ένα από τα παραπάνω παιχνίδια που ο Πλατανιάς έχει δεδομένη τη νίκη. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι η ομάδα του Τίμου Καβακά δεν μπορεί να κατακτήσει νίκες, στην πλειοψηφία των αγώνων αυτών, επειδή ακριβώς έχει καλή ομάδα για να το πετύχει.

Θέλουμε όμως να πούμε ότι αν ο Πλατανιάς εφησυχάσει με τις δάφνες της πρώτης θέσης που θα συνεχίσει να κατέχει μετά το πέρας και αυτής της αγωνιστικής (ίσως να μείνει και μόνος πρώτος), τότε θα έχει μεγάλο πρόβλημα στη συνέχεια. Η έλλειψη συγκέντρωσης μπορεί να αποβεί καταστροφική για το δημιούργημα που χτίζεται στο Μάλεμε. Αυτή την πιθανότητα τη γνωρίζουν οι «ερυθρόλευκοι» και μένει να δούμε στη συνέχεια, αν θα θέσουν σε εφαρμογή τα «αντισώματά» τους.

Τα δείγματα ως τώρα πάντως είναι θετικά.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook