Ενός κακού… μύρια έπονται!

Η καλή μέρα, λένε, φαίνεται από το πρωί. Αυτό ισχύει στην περίπτωση του ΑΟΧανιά σε ποσοστό. 100%. Τα λάθη του καλοκαιριού και η έλλειψη προγραμματισμού είχαν απρόσμενες συνέπειες στη διάρκεια της περιόδου. Μιλάμε για ένα «καράβι» που ξεκίνησε με υψηλές προσδοκίες και προοπτικές και όταν..ξανοίχτηκε στο πέλαγος, δεν κατάφερε να βρει σταθερή πορεία! Τελευταίο τραγελαφικό […]

Η καλή μέρα, λένε, φαίνεται από το πρωί. Αυτό ισχύει στην περίπτωση του ΑΟΧανιά σε ποσοστό. 100%. Τα λάθη του καλοκαιριού και η έλλειψη προγραμματισμού είχαν απρόσμενες συνέπειες στη διάρκεια της περιόδου. Μιλάμε για ένα «καράβι» που ξεκίνησε με υψηλές προσδοκίες και προοπτικές και όταν..ξανοίχτηκε στο πέλαγος, δεν κατάφερε να βρει σταθερή πορεία!

Τελευταίο τραγελαφικό γεγονός (που δεν προέκυψε από υπαιτιότητα της διοίκησης του ΑΟΧ), η ιστορία με το Εθνικό Στάδιο Χανίων. Η ομάδα πήγε να προπονηθεί βρήκε όμως τις πόρτες κλειστές. Η αιτία ήταν λογική, αφού η βροχή (σε συνδυασμό με την προπόνηση) θα επιβάρυνε τον χλοοτάπητα, όμως ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, βρέθηκε κάποιος να πει τον..καλό λόγο του για την ομάδα. Ένας υπάλληλος του Σταδίου ανέφερε στους ανθρώπους του ΑΟΧ ότι η ΠΑΕ χρωστάει το εκπληκτικό(!) ποσό των 866 ευρώ… Η ΠΑΕ ΑΟΧανιά μέσω του προέδρου της, ενδέχεται να κινηθεί νομικά κατά του υπαλλήλου, διότι διακυβεύεται η τιμή του συλλόγου. Παρόλα αυτά ένα τέτοιου είδους συμβάν έχει και άλλου είδους προεκτάσεις.

Η ομάδα έχει χάσει την αίγλη της, σε επίπεδο (κυρίως) εμπιστοσύνης που εκπέμπει στη χανιώτικη κοινωνία και αυτό θα πρέπει να αλλάξει το ταχύτερο δυνατόν. Δεν είναι δυνατόν, κάποιος ή κάποιοι να εκφράζονται για το οτιδήποτε συμβαίνει στον ΑΟΧανιά, με τέτοιο αρνητισμό σε σημείο που να υποτιμάται πλήρως, το λαοφιλέστερο σωματείο του Νομού. Για να συμβαίνει αυτό, σημαίνει ότι κάποιοι το έχουν δημιουργήσει και είναι μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια που πρέπει να αλλάξει! Διότι, «η γυναίκα του Καίσαρα, δεν θα πρέπει μόνο να είναι, αλλά και να φαίνεται τίμια». Στο ποδόσφαιρο ως γνωστόν, το δεύτερο σκέλος είναι πολύ σημαντικό!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook