Όταν πανηγυρίζουμε για το αυτονόητο

Τελικά χρειάζεται και η συνδρομή των μέσων μαζικής επικοινωνίας για να διορθωθεί κάτι.Αυτό είναι γνωστό «τοις πάσιν» και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.Επίσης, με αυτόν τον τρόπο δεν θέλουμε να ευλογήσουμε τα γένια μας, διότι θα ήμασταν απλώς, ικανοποιημένοι αν κάποιοι, στο σωστό χρόνο και με τις δέουσες ενέργειες, έδιναν λύσεις στα προβλήματα χωρίς να απαιτείται […]

Τελικά χρειάζεται και η συνδρομή των μέσων μαζικής επικοινωνίας για να διορθωθεί κάτι.Αυτό είναι γνωστό «τοις πάσιν» και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.Επίσης, με αυτόν τον τρόπο δεν θέλουμε να ευλογήσουμε τα γένια μας, διότι θα ήμασταν απλώς, ικανοποιημένοι αν κάποιοι, στο σωστό χρόνο και με τις δέουσες ενέργειες, έδιναν λύσεις στα προβλήματα χωρίς να απαιτείται η συνδρομή-προβολή (των media)  των ελλείψεων και των παραλείψεων φορέων, παραγόντων και υπευθύνων..

Μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε είδαμε δύο θέματα να λαμβάνουν αίσια έκβαση και αφενός χαρήκαμε, αφετέρου αναρωτηθήκαμε γιατί ποτέ,σε αυτήν την πόλη και φυσικά μιλάμε για τα Χανιά, ποτέ, μα ποτέ δε γίνεται το αυτονόητο! Σε πιάνει απελπισία καθώς, ενώ όλοι ανεξαιρέτως βλέπουν το ..στραβό και το παράλογο, απαιτείται πρωτίστως να φτάσουμε στα άκρα, να το αναδείξουμε σε μείζον θέμα και μετά, με «παιάνες και ορδές» να πούμε ότι το λύσαμε..

Το χορτάρι του βοηθητικού γηπέδου της Μοναχής Ελιάς κόντεψε και κοντεύει (την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει κουρευτεί) να γίνει δάσος του…Αμαζονίου. Οι ποδοσφαιριστές που κάνουν προπόνηση εκεί βουτάνε και ως δια μαγείας, εξαφανίζονται! Επιτέλους, ας κάνουμε το αυτονόητο, τρόπο ζωής.Το χορταράκι σε τακτά διαστήματα θέλει συντήρηση, κούρεμα, πότισμα..

Επίσης, έπρεπε να φτάσουμε στα άκρα, να γίνει τεράστιο θέμα (και πάλι στα media), το ζήτημα της συντήρησης και της καθαριότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων στα Χανιά (Στάδιο και κολυμβητήριο) για να κινητοποιηθούν οι αρχές και οι φορείς της πόλεις που μόλις η υπόθεση πήγε στα άκρα, έδειξαν (έστω και την ύστατη ώρα) ότι μπορούν να βρουν λύσεις και μάλιστα, χωρίς να απαιτούνται χρήματα. Για να γίνει το αυτονόητο, να υπάρχει δηλαδή καθαριότητα στους αθλητικούς χώρους.

Οι παλαιότεροι έλεγαν ότι «στα δύσκολα χρειάζεται νους και ..κρασί». Δεν ξέρουμε αν κατανάλωσαν κρασί, αλλά όταν ενεργοποιηθεί ο νους και η λογική μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο.

Εμείς πάντως θα είμαστε εδώ για να προβάλλουμε και τα θετικά και τα αρνητικά.Άσχετα αν κάποιοι μας βλέπουν με ολόκληρο ή με…μισό μάτι..

Καλό μήνα!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook