Αν δεν το θέλετε, να μην το δηλώσετε ούτε ως δεύτερη έδρα

Το άρθρο της ημέρας κάνει πρόλογο στο athleticradio.gr και ο Μανώλης Σαρρής γράφει για όσα συμβαίνουν γύρω από την παραφιλολογία που αφορά την έδρα της εθνικής ομάδας.

Κάθε πρωί οι συντάκτες του athleticradio.gr θα παίρνουν θέση για την επικαιρότητα με το κεντρικό άρθρο να έχει την επιμέλεια τους. Πρεμιέρα κάνει ο Μανώλης Σαρρής που καταπιάνεται με το θέμα της έδρας της Εθνικής ομάδας.

Διάβαζα χθες στο για την πρόθεση της ΕΠΟ να στείλει τελικώς την Εθνική στην Θεσσαλονίκη και την Τούμπα. Οκ, γίνονται οι συνειρμοί και βγαίνουν τα κουκιά. Γραμμένος, Σαββίδης, ΠΑΟΚ και πάει λέγοντας. Όμως μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι το ρεπορτάζ χαρακτηρίζει το Παγκρήτιο ως πιθανή δεύτερη έδρα της Εθνικής ομάδας.

Πότε πήγε η Εθνική ομάδα στην Θεσσαλονίκη και έπαιξε σε γεμάτο γήπεδο; Ή θα βρει την ίδια ζεστασιά που βρίσκει στο Ηράκλειο, όποτε κατεβαίνει και το γήπεδο γεμίζει;

Ή για να πούμε και το άλλο. Είναι βέβαιοι στην ΕΠΟ πως σε κάθε ματς της Εθνικής ομάδας ο Φορτούνης ή ο κάθε παίκτης της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού δεν θα ακούν τα εξ’ αμάξης από την “ασπρόμαυρη” εξέδρα που θα γίνεται βέβαια – κατ’ ανάγκη – “μπλε” στα παιχνίδια της;

Το Παγκρήτιο είναι ο καταλληλότερος προορισμός της Εθνικής ομάδας. Το γνωρίζει όλη η Ελλάδα, εκτός από τους βλαχοπροέδρους που κάνουν τα δικά τους παιχνίδια, το γνωρίζουν και οι ίδιοι οι διεθνείς. Το γνωρίζει και ο Άγγελος Αναστασιάδης που πλέον έχει πέσει το μπαλάκι σε εκείνον για την λήψη της απόφασης για το που θα παίζει η Εθνική ομάδα.

Εάν δεν το θέλουν το Παγκρήτιο στα αλήθεια οι Γραμμένος και σία, τότε προτιμότερο θα ήταν να μην το δηλώσουν ούτε ως δεύτερη έδρα που αν το κάνουν, δεν θα το κάνουν επειδή υπάρχει καμία περίπτωση να έρθει στο Ηράκλειο η εθνική ομάδα αλλά για να χρυσώσουν το χάπι στην ΕΠΣΗ και τον Τζώρτζογλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook