Κέρδισε το ποδόσφαιρο στο Ατσαλένιο

Στο άρθρο της ημέρας ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει για το ντέρμπι της 10ης αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, που δεν βρήκε καμία ομάδα νικήτρια, αλλά βγήκε κερδισμένος ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο.

Το τοπικό ντέρμπι δεν έβγαλε νικητή και έτσι ΠΟΑ και Γιούχτας μοιράστηκαν τους βαθμούς. Ωστόσο και οι δύο βγήκαν κερδισμένοι για το ποδόσφαιρο και την καλή θέληση που έβγαλαν προς τα έξω σε όλο το κόσμο.

Τι εννοώ με αυτό; Είδαμε παίκτες που αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι στον ΠΟΑ να χειροκροτούνται από τον κόσμο κατά την είσοδο και αποχώρηση τους από το γήπεδο, Είδαμε τους οργανωμένους του ΠΟΑ να τιμούν και να βραβεύουν ποδοσφαιριστές, είδαμε τον κόσμο των δύο ομάδων να κάθεται στις ίδιες κερκίδες και να ζουν με το δικό τους τρόπο τον αγώνα.

Το πιο σημαντικό βέβαια που είδαμε ήταν ότι και οι 22 ποδοσφαιριστές συν τις αλλαγές που έκαναν οι δύο προπονητές αγωνίστηκαν έχοντας στο μυαλό τους μόνο το καθαρό ποδόσφαιρο και τη νίκη της ομάδας τους.

Είδαμε τους προπονητές να μοιράζουν συγχαρητήρια μεταξύ τους και να αγκαλιάζονται μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Όταν τα βλέπεις όλα αυτά σε ένα τοπικό ντέρμπι και στην Γ’ Εθνική που φέτος είναι τόσο ανταγωνιστική δεν σε ενδιαφέρει το αποτέλεσμα παρά μόνο ότι κέρδισε το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook