Ο Ηρόδοτος έδειξε εμπιστοσύνη και δεν έχασε

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο άρθρο της ημέρας στο athleticradio.gr για το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει ο Ηρόδοτος έναντι όλων των υπολοίπων ομάδων.

Η πάνω από ικανοποιητική πορεία του Ηροδότου στο φετινό πρωτάθλημα δεν οφείλεται μόνο στην καλή δουλειά που γίνεται αλλά και στην ομοιογένεια του στα τελευταία τρία χρόνια.

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει και στην Αλικαρνασσό το έχουν πιάσει το νόημα. Οι δύο σερί ανόδοι που κέρδισε τα τελευταία χρόνια και η επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες συνδυάστηκε από το γεγονός ότι ο Ηρόδοτος κράτησε τον κόρμο που είχε από τα τοπικά πρωταθλήματα. Όχι βέβαια ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που είχαν στο τοπικό παίκτες σαν τον Φραγκουλάκη και τον Μπάμπη, αλλά λέμε τώρα.

Ο Ηρόδοτος δεν άλλαξε την φιλοσοφία του. Διατήρησε παίκτες που αποτέλεσαν την κολόνα του τα τελευταία χρόνια και δεν παρασύρθηκε από τωρινά φαινόμενα συνεχόμενων και μαζικών αλλαγών έτσι απλά επειδή ήθελε να φέρει το νέο.

Δεν χάλασε την ομοιογένεια του όλα αυτά τα χρόνια, πολύ περισσότερο φέτος που θα μπορούσε να το κάνει προφασιζόμενος τις μεγαλύτερες – σε σχέση με πέρυσι – απαιτήσεις. Δεν το έκανε και τώρα δικαιώνεται. Να και οι νίκες στην Δράμα επί της Δόξας, η νίκη επί του Εργοτέλη και ενώ το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμα στην αρχή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook