Λίγα χρόνια ιστορίας με αρκετές επιτυχίες!

Στο άρθρο της ημέρας ο Κώστας Παπαδόπουλος, αναλύει την εντυπωσιακή άνοδο του Πόρου τα τελευταία χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ο Πόρος είναι η πιο μικρή ομάδα σε ηλικία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ. Έχει ιδρυθεί τα τελευταία χρόνια και πλέον πρωταγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία των τοπικών γηπέδων.

Άρχισε από το… πουθενά και πάλευε στις μικρές κατηγορίες, ώσπου να την πάρει ο επιχειρηματίας Γιάννης Ασσαριωτάκης.

Από εκεί και μετά ο Πόρος, πραγματοποιεί μια ανοδική πορεία μετρώντας μάλιστα και συνεχόμενες ανόδους, ούτως ώστε να φτάσει στην Α1 ΕΠΣΗ.

Πλέον διαθέτει ένα από τα ποιοτικότερα ρόστερ του πρωταθλήματος, έχοντας αποκτήσει, ποδοσφαιριστές από το πάνω… ράφι  πραγματοποιώντας και πρωταθλητισμό παρότι βρίσκεται μόλις πρώτη φορά στο πρώταθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Μάλιστα το αξιοσημείωτο είναι ότι έχουν δημιουργήσει και ακαδημίες οι οποίες έχουν μεγάλη απήχηση, δείχνοντας ότι πιστεύουν στον τόπο τους και στα μικρά παιδιά για να απαρτίσουν την ομάδα σε λίγα χρόνια.

Η οργάνωση που υπάρχει στους “μπλε” είναι απίστευτη και μοιάζει με ομάδα επαγγελματική, δείχνοντας πως ο κ. Ασσαριωτάκης και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης αλλά και της ομάδας έχουν βάλει στόχο να φτάσουν πολύ ψηλά τον Πόρο.

Αναμφίβολα μπορεί να πει κανείς πως ο Πόρος είναι αυτή τη στιγμή ο  καταλληλότερος προορισμός για έναν ποδοσφαιριστή που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και να απολαύσει τις ευκολίες που διαθέτει ο Πόρος, που σίγουρα είναι πρωτότυπα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Σίγουρα στο Ηράκλειο και γενικότερα στο ποδόσφαιρο χρειαζόμαστε τέτοιους ανθρώπους που έχουν όρεξη να πάνε το ποδόσφαιρο λίγα βήματα μπροστά και σίγουρα ο Πόρος θα επιβραβευτεί με τις θυσίες του τα επόμενα χρόνια και είναι πολύ πιθανό να τον δούμε και στις Εθνικές κατηγορίες…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook