Να κερδίσει το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο!

Στο άρθρο της ημέρας ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει για τις τρεις ομάδες του Ηρακλείου που αγωνίζονται την ίδια ημέρα σε Super League και Football League.

Σπουδαία μέρα σήμερα για το Ηρακλειώιτκο ποδόσφαιρο, καθώς όλες οι ομάδες που εκπροσωπούν την πόλη στις επαγγελματικές κατηγορίες αγωνίζονται σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα ο ΟΦΗ θα δώσει τη δική του μάχη στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, θέλοντας το τρίποντο για να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Πιο νωρίς ωστόσο ο Ηρόδοτος, θα προσπαθήσει να κάνει ακόμα ένα… θαύμα στην έδρα του αυτή τη φορά κόντρα στον Βόλο, ενώ την ίδια ώρα ο Εργοτέλης στο Αιγίνιο θα… παλέψει να φύγει με τη νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Καταλαβαίνει κανείς πως σήμερα ο φίλαθλος κόσμος του Ηρακλείου έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ομάδες τους όπου άπαντες θέλουν να κερδίσουν για να είναι όλα ρόδινα την ερχόμενη εβδομάδα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το Ηράκλειο σήμερα φοράει τα… γιορτινά του για να αγωνιστούν οι τρεις ομάδες του και ευχής όλων είναι το βράδυ που θα κάνουμε τον απολογισμό να είναι μόνο νίκες, καθώς σαν Ηράκλειο το έχουμε ανάγκη να ανεβαίνουμε καθημερινά μέσα από τον αθλητισμό…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook