Η κάθε αλλαγή έχει και το τίμημα της

Για τον ΠΟΑ και την κατάσταση που δημιουργείται στην ομάδα μετά το κακό ξεκίνημα γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο άρθρο της ημέρας στο athleticradio.gr

Είναι δύσκολο για τον ΠΟΑ να βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση. Όμως τώρα είναι που δεν πρέπει κανένας να χάσει τον δρόμο του και παράλληλα την υπομονή του. Ο ΠΟΑ άλλαξε ριζικά το περασμένο καλοκαίρι και μάλιστα σε τεράστιο βαθμό σε σχέση με ότι γνωρίζαμε. Από τον μόνιμο πρόεδρο Γιάννη Καλέμπουμπα μέχρι και το αγωνιστικό του προφίλ δημιουργώντας μια νεανική ομάδα.

Η κάθε αλλαγή έχει το τίμημα της όμως. Και αυτό πρέπει να το αντιληφθούν. Αντιλαμβάνομαι μέσα από τα social media ότι ο Σκύβαλος δεν είναι και ο πλέον αγαπημένος προπονητής της εξέδρας. Αρκετοί είναι εκείνοι που τον είχαν βάλει στο “μάτι” από το καλοκαίρι θεωρώντας ότι δεν κάνει για τον πάγκο του ΠΟΑ ενώ το κλίμα βάρυνε ακόμα περισσότερο όταν αποφασίστηκε η απομάκρυνση δύο ιερών “τοτέμ” για το Ατσαλένιο: Των Μανώλη Ρουμπάκη και Τάσου Τριανταφύλλου.

Νέος πρόεδρος, νέο Δ.Σ. – ομάδα από την αρχή. Όμως από την άλλη, στο Ατσαλένιο γίνεται δουλειά. Το γήπεδο αποκτά ζωή, ο ΠΟΑ εκσυγχρονίζεται σε όλα τα επίπεδα με νέες κοινωνικές δομές όπως η άψογη ενημέρωση που έχει για τα ΜΜΕ, η πρόσληψη δημοσιογράφου για το γραφείο τύπου, τα έργα εκεί πέρα.

Κάθε αλλαγή έχει και το τίμημα της. Χρόνος θα χαθεί, αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας. Όμως από την άλλη χρειάζεται και υπομονή για να μην χαθεί η δουλειά τόσων μηνών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook