Και φέτος παρουσιάζονται δυνατές οι Μικτές της ΕΠΣΗ

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για τους Παίδες και τους Νέους του Ηρακλείου, που και φέτος αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Οι Μικτές της ΕΠΣΗ αποτελούν πλέον σταθερή δύναμη σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Μπορεί να έχουν φτάσει στην… πηγή τα τελευταία χρόνια και νερό να μην ήπιαν, ωστόσο η.. δίψα τους παραμένει δεδομένη και… ακόρεστη.

Το 2017 στον Τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων, Παίδες και Νέοι υπέστησαν διπλή ήττα στο γήπεδο της Βάρης από Μακεδονία (1-0) και Σέρρες (3-2) αντίστοιχα. Πέρυσι στο ίδιο γήπεδο οι Νέοι έχασαν με 1-0 στον Τελικό από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Για να δούμε φέτος…

Μέχρι τώρα και οι δύο βρίσκονται στην πρώτη θέση στον Κρητικό Ομιλο, όπως είθισται. Η Μικτή Παίδων με προπονητή τον Αντώνη Φραγκάκη έχει έως τώρα 7 βαθμούς σε τρία ματς, ενώ η Μικτή Νέων του Γιάννη Χατζησεβαστού έχει επίσης 7 βαθμούς σε τρεις αγώνες.

Τα ματς στις 9 Γενάρη για την 4η αγωνιστική με τα Χανιά ουσιαστικά θα κρίνουν την πρωτιά και μετά χρειάζεται μία καλή κλήρωση για να πετύχουν φέτος οτι δεν πέτυχαν τα προηγούμενα χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση πιο σημαντικό από τις… κούπες είναι η ανάδειξη νέων παικτών που θα στελεχώσουν τις ομάδες μας τα προσεχή χρόνια.

Ταλέντο υπάρχει, ωστόσο χρειάζεται οι Κρητικές ομάδες να τους δείξουν εμπιστοσύνη και να τους στηρίξουν. Για να μην… χαθούν στην πορεία. 

Και τα άλλα έρχονται… Με πολλή δουλειά και χαμηλά το…κεφάλι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook