Επόμενοι “Κάιπερς”: Έφορντ και Ιατρούδης

Στο άρθρο της ημέρας ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει για τους δύο ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει την διαφορά στον φετινό Εργοτέλη, θυμίζοντας τον περυσινό Κάιπερς.

Ο Εργοτέλης παραδοσιακά παίρνει ποδοσφαιριστές οι οποίοι εντυπωσιάζουν με την παρουσία τους στο Ελληνικό πρωτάθλημα αναγκάζοντας τις μεγάλες ομάδες να ενδιαφερθούν για την απόκτηση τους.

Οι κιτρινόμαυροι πέρυσι “ανακάλυψαν” τον Κάιπερς, ο οποίος πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά κάνοντας την ΑΕΚ να ενδιαφερθεί και να τον αποκτήσει, χωρίς ωστόσο να συνεχίσουμε την κουβέντα για το μετά της υπόθεσης.

Το ίδιο φαίνεται να γίνεται και φέτος, με τον Εργοτέλη να έχει σαφέστατα καλύτερη ομάδα από την περυσινή και να πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή πορεία τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Οι “νέοι Κάιπερς” της φετινής χρονιά είναι αναμφίβολα ο Έφορντ με τον Ιατρούδη, οι οποίοι πραγματοποιούν μια εξαιρετική σεζόν, παίρνοντας από το… χέρι τους “κιτρινόμαυρους”.

Οι διοικούντες του Εργοτέλη, από τώρα δέχονται τηλεφωνήματα για τους δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι εφόσον συνεχίσουν έτσι στην χρονιά σίγουρα θα πάρουν μεταγραφή για μια μεγάλη ομάδα είτε της Ελλάδας, είτε του εξωτερικού.

Σίγουρα ο στόχος του Εργοτέλη είναι να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και να αναδεικνύει ταλέντα παίρνοντας παράλληλα και τα κατάλληλα χρήματα για να συνεχίσει να δουλεύει οργανωμένα και σωστά ο σύλλογος.

Πλέον οι δύο ποδοσφαιριστές πάνε να γίνουν οι “Κάιπερς” της περυσινής χρονιάς, περιμένοντας έτσι ένα “καυτό” καλοκαίρι για τον Έφορντ και τον Ιατρούδη.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook