Γερό… λίφτινγκ ετοιμάζει ο Ηρόδοτος

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για τις αποκαλυπτικές δηλώσεις του Φουτσίνι μετά το ματς με τον Πλατανιά (5-1), κάνοντας λόγο για 6-8 μεταγραφές τον Γενάρη.

Ο τεχνικός του Ηροδότου, Αρμάντο Φουτσίνι, μπορεί να μιλάει σπαστά… Ελληνικά ωστόσο με αφοπλιστική ειλικρίνεια τα είπε όλα με λίγες λέξεις μετά την βαριά ήττα από τον Πλατανιά (5-1):

“Η ομάδα μας θα κινηθεί μεταγραφικά. Χρειαζόμαστε 6-8 μεταγραφές τον Γενάρη γιατί θα φύγουν και παίκτες”.

Το είχε ξανά πει ο Καμερουνέζος, αλλά δεν ήταν τόσο αποκαλυπτικός, όσον αφορά στον αριθμό των μεταγραφών. 

Σχεδόν μισή… ενδεκάδα λοιπόν θα αλλάξει στον Ηρόδοτο, που ετοιμάζεται να κινηθεί δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι.

Οι παίκτες που αποτελούν την ραχοκοκκαλιά του, φαίνεται να έχουν… σκάσει από τα συνεχόμενα ματς, η ομάδα έχει 3 σερί ήττες και από την στιγμή που δεν υπάρχει…βάθος στο ρόστερ η αναγκαιότητα μεταγραφικής ενίσχυσης είναι δεδομένη για να πάρουν ανάσες. Ναι μεν, υπάρχει ομοιογένεια στην ομάδα, έχουν δέσει μεταξύ τους, αλλά θα υπάρξουν και αποχωρήσεις. 

Βέβαια το θέμα είναι οτι τον Γενάρη είναι δύσκολο να αλλάξει μία ομάδα, έστω και κατά τα 6/11 ή 8/11.

Ως γνωστό τον Ιανουάριο απλά διορθώνεις κάποια πράγματα με προσθαφαιρέσεις, όχι τόσο μεγάλες, παρά… “χτίζεις”. Αυτό γίνεται το καλοκαίρι. Το ρίσκο τον Γενάρη είναι μεγάλο γιατί δεν ξέρεις τι μεταγραφικά… κελεπούρια θα … “ψαρέψεις”. Και όταν και πολλά τότε το ρίσκο αυξάνεται. 

Μένει να δούμε τελικά τι… μορφή ή θα έχει ο Ηρόδοτος μετά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου…

Και αν θα γίνουν στα πράξη βέβαια τα όσα δήλωσε ο Φουτσίνι…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook