Το 2019 να φέρει καινούργια γήπεδα!

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για την δημιουργία των τεσσάρων Ενωσιακών γηπέδων στην Κρήτη που προανήγγειλε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.

Το οτι η Περιφέρεια Κρήτης χρηματοδοτεί Αθλητικές Υποδομές σε όλο το νησί είναι αναντίρρητο γεγονός. 

Τα ευχάριστα νέα πάντως ανακοινώθηκαν από τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη στον χαιρετισμό του για την “1η Γιορτή Κρητικού Ποδοσφαίρου” που φιλοξενήθηκε με επιτυχία στο Ηράκλειο.

Χαρακτηριστικά είπε oτι το πρώτο τρίμηνο του 2019 η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει όλα τα Αθλητικά έργα των Δήμων που έχουν ολοκληρωμένες μελέτες. Και δεν είναι προεκλογικό… τρικ. 

Ανέφερε επίσης ότι έχουν διατεθεί από την Περιφέρεια Κρήτης περισσότερα από 21 εκατ. ευρώ σε υποδομές και δράσεις στα χρόνια του θεσμού της αιρετής Περιφέρειας ενώ ανακοίνωσε χειροκροτούμενος την δημιουργία τεσσάρων Ενωσιακών γηπέδων που θα ενισχύσουν σημαντικά των Αθλητισμό του νησιού,

Η αλήθεια είναι οτι περισσότερα από 20 γήπεδα είναι σε εξέλιξη και άλλα έχουν ολοκληρωθεί σε όλη την Κρήτη, που “διψάει” για νέα γήπεδα.

Οι ομάδες και των τεσσάρων Νομών θέλουν στέγη και κάθε γήπεδο που δημιουργείται “σπιτώνει” τουλάχιστον τρεις ομάδες πέρα από την χρήση του για Παιδικά Τουρνουά και Ακαδημίες.

Για παράδειγμα το Ικάριο γηπέδο στη Νέα Αλικαρνασσό αναμένεται να φιλοξενήσει τον Ποσειδώνα, τις Ελπίδες, τον Πόρο αλλά και άλλες, άστεγες ομάδες, οι οποίες θα το έχουν ως έδρα τους.

Πριν ήταν ακόμα… χωράφι, αλλά πλέον έχει αποκτήσει μια τελείως διαφορετική εικόνα.

Ευχή όλων των ομάδων είναι το 2019 να φέρει καινούργια γήπεδα! Τα έχουν ανάγκη…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook