Ο ΟΦΗ ακολουθεί τον δικό του δρόμο

Ο ΟΦΗ λοιπόν προχώρησε αθόρυβα στην τέταρτη μεταγραφική του κίνηση ακολουθώντας τον δρόμο των κινήσεων που έκανε για να έρθουν οι Πέρσον, Μπράουν. Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο athleticradio.gr στο άρθρο της ημέρας για τον τρόπο με τον οποίο κινείται μεταγραφικά ο ΟΦΗ.

Κοινή λογική και κοινή συνισταμένη της απόκτησης των τριών παικτών είναι το γεγονός ότι κανένας μας δεν τους γνώριζε και ήρθαν σε μια άκρως ελκυστική ποδοσφαιρική ηλικία για τα ελληνικά δεδομένα. Μόνο ο Μπράουν μπορεί να εξαιρεθεί όμως και πάλι εκείνος είναι σε μια φάση όπου πλέον έχει μια εμπειρία.

Αντιθέτως Πέρσον, Ναμπί είναι από τα 24 στα 25 με αρκετά χρόνια μπροστά τους και επιπλέον την δυνατότητα να ανοίξουν στον ΟΦΗ αρκετούς, διαφορετικούς δρόμους.

Όμως είναι δεδομένο πως ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να παρεκκλίνει της πορείας του ακολουθώντας διαδρομές άλλων εποχών όταν και γινόταν έρμαιο στις επιλογές του καθενός, εκτός από εκείνους που έπρεπε πραγματικά να αποφασίσουν. Τώρα ο ΟΦΗ αποφασίζει με έναν διαφορετικό δρόμο. Ο προπονητής προτείνει θέσεις που πιστεύει πως η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί και ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου παίρνει τις αποφάσεις για τους παίκτες που θα έρθουν. Έτσι, ο ΟΦΗ προχωράει με το δικό του μοτίβο να τίθεται σε εφαρμογή – από την εποχή που ο Γιάννης Σαμαράς βρέθηκε στην Ευρώπη οργώνοντας την για μεταγραφικά (και όχι μόνο) θέματα της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook