Όταν ο κόσμος καταλαβαίνει πως έδωσες την ψυχή σου στο γήπεδο!

Στο άρθρο της ημέρας ο Κώστας Παπαδόπουλος, σχολιάζει το χειροκρότημα και την ώθηση του κόσμου του ΠΟΑ μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Παλαιόχωρα.

Ο ΠΟΑ δεν κατάφερε να κερδίσει την Παλαιόχωρα στο Μαρτινέγκο, παίρνοντας ακόμα μια ισοπαλία (0-0) παραμένοντας έτσι στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο ο κόσμος μετά το φινάλε της αναμέτρησης χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές του Μανώλη Σκύβαλου, δίνοντας τους ώθηση για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Αναμφίβολα ο ΠΟΑ δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις στην Γ’ Εθνική, καθώς στο παρελθόν και ειδικά τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί εξαιρετικές χρονιές στο πρωτάθλημα τερματίζοντας σε καλές θέσεις.

Οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Σκύβαλου έβγαλαν ψυχή, πάθος, θέληση για το αποτέλεσμα κόντρα στην Παλαιόχωρα παίζοντας μάλιστα και με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Καμπόσου από το 18ο λεπτό, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη.

Παρόλα αυτά ο κόσμος του Ατσαλένιου, χειροκρότησε στο τέλος τους ποδοσφαιριστές καταλαβαίνοντας την τεράστια προσπάθεια που έκαναν. Αυτό ήταν μια όμορφη εικόνα για τους “πράσινους”, καθώς όπως πηγαίνει η χρονιά χρειάζεται τον κόσμο του να γεμίσει το γήπεδο για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει την παραμονή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook