ΟΦΗ – «Παπ»: Πως έφτασαν στο διαζύγιο

Η στάση του Μπούση και οι αληθινοί λόγοι του διαζυγίου ανάμεσα στον ΟΦΗ και το Νίκο Παπαδόπουλο. Ο Μανώλης Σαρρής καταγράφει στο άρθρο της ημέρας στο athleticradio.gr όλα τα δεδομένα που έφεραν το διαζύγιο.

Από χθες το απόγευμα ξεκίνησαν να γράφονται αερολογίες σχετικά με τους λόγους του δύσκολου διαζυγίου ανάμεσα στον ΟΦΗ και το Νίκο Παπαδόπουλο.

Αρχικά, θα ξεκινήσουμε από όλα όσα ισχύουν πριν την χθεσινή, δύσκολη, Δευτέρα. Θέμα αποχώρησης του Παπαδόπουλου δεν υπήρξε ποτέ και το είχαμε καταγράψει σε ρεπορτάζ μας και την προηγούμενη εβδομάδα. Η στήριξη του Μιχάλη Μπούση προς το πρόσωπο του Νίκου Παπαδόπουλου λίγη ώρα μετά το ματς με τον Πανιώνιο, αποδεικνύει τα παραπάνω.

Σε μια χρονική στιγμή, τότε, όπου τα κλίμα ήταν βαρύ για τον «Παπ», ο Μπούσης έκοψε κάθε κουβέντα με την δημόσια τοποθέτηση του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram.

Ο λόγος του διαζυγίου ήταν αποκλειστικά και μόνο το επεισόδιο που υπήρξε το μεσημέρι της Κυριακής. Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα, ο Μιχάλης Μπούσης ενημερώθηκε για το επεισόδιο και ήταν εκείνος που πήρε πάνω του την υπόθεση.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είναι εκείνος που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τις αποφάσεις στον ΟΦΗ και μιλώντας με τα μέλη της διοίκησης τους τόνισε ότι το περιστατικό δεν μπορεί να μείνει έτσι – όσο δύσκολο και αν ήταν για τον σύλλογο πάρθηκε η απόφαση να βγει το διαζύγιο.

O επίλογος γράφτηκε χθες όπου υπήρξε η συνάντηση στο «Βαρδινογιάννειο» και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Παπαδόπουλος ζήτησε να παραμείνει στον πάγκο του ΟΦΗ μέχρι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και να αποχωρήσει στην συνέχεια, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook