Τα ντέρμπι του δίνουν πρωτάθλημα!

Στο άρθρο της ημέρας ο Κώστας Παπαδόπουλος εξηγεί πως τα ντέρμπι που έχει δώσει μέχρι τώρα ο Ζαρός, του δίνουν την διαφορά από τον δεύτερο αλλά και την εύκολη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ζαρός φέτος οδεύει για την εύκολη κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχοντας απόσταση από τον δεύτερο στους 12 βαθμούς. Η ομάδα του Δημήτρη Κόκκινου, εντυπωσιάζει τόσο με το ποδόσφαιρο που παίζει, όσο και από τα αποτελέσματα που ακόμα δεν έχει γευτεί την γεύση της ήττας.

Οι “πράσινοι” λοιπόν έχοντας δώσει αρκετά ντέρμπι με τις ομάδες που προσπαθούν να τους πλησιάσουν χωρίς να χάσουν καμία φορά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκεται τόσο μπροστά από τους υπόλοιπους.

Αναμφίβολα η χρονιά είναι ονειρική για την ομάδα του Ζαρού, ωστόσο οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο κρατάνε χαμηλά τον πήχη, συνεχίζουν την σκληρή δουλειά που έκαναν από το καλοκαίρι του 2018 και κοιτάζουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σίγουρα αυτό είναι το μεγάλο όπλο που κρατάει τον Ζαρό στην κορυφή αλλά και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και το δείχνουν καθημερινά με τραπέζια και όμορφες παρέες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook