Η ανερχόμενη δύναμη του τοπικού πρωταθλήματος!

Στο άρθρο της ημέρας, ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει για την Δαμάστα που φαίνεται να είναι μια από τις ανερχόμενες δυνάμεις του πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ.

Ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Παπαδάκης, δείχνει την αγάπη του για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε κάθε ευκαιρία, βοηθώντας όλες τις ομάδες των πρωταθλημάτων, ωστόσο η ιδιαίτερη αγάπη του για το χωριό του τη Δαμάστα τον έχει κάνει να δημιουργήσει ένα σύνολο που προκαλεί… τρόμο στις αντίπαλες ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα τη φετινή χρονιά η Δαμάστα έχει πραγματοποιήσει από τις καλύτερες μεταγραφές στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, δείχνοντας πως πολύ δύσκολα θα χάσει όχι μόνο την άνοδο αλλά και το πρωτάθλημα.

Αυτό φαίνεται και στις μεταγραφές που πραγματοποιεί ακόμα και στην Χειμερινή μεταγραφική περίοδο, παίρνοντας παίκτες από παραπάνω κατηγορίες δείχνοντας πως ήδη σχεδιάζει τη νέα χρονιά στην Α1 ΕΠΣΗ.

Εφόσον υπάρχει τέτοια αγάπη και ομοιογένεια στην ομάδα της Δαμάστας είναι σίγουρο, πως τη νέα χρονιά η ομάδα του Μανώλη Φρουδάκη, θα πρωταγωνιστήσει στην Α1 ΕΠΣΗ και δεν θα προκαλέσει σε κανέναν εντύπωση εάν “χτυπήσει” και το πρωτάθλημα παρότι θα είναι νεοφώτιστη και θα υπάρχουν ομάδες με ιστορία στην κατηγορία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook