Δεν πτοήθηκε και εντυπωσιάζει η Μινωική!

Στο άρθρο της ημέρας ο Κώστας Παπαδόπουλος μιλάει για την εντυπωσιακή μετάλλαξη της Μινωικής στον δεύτερο γύρο και την άνοδο της στην πρώτη 7αδα.

Η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστου αμφισβητήθηκε στην αρχή της σεζόν από πολλούς πως δεν θα πραγματοποιήσει καλή χρόνια βάζοντας την ακόμα και στις ομάδες για υποβιβασμό.

Αυτό ήρθε να συνεχιστεί και στα μέσα του πρώτου γύρου, όπου οι τραυματισμοί οι απουσίες και τα κακά αποτελέσματα την έφεραν πίσω στην βαθμολογία και δεν θύμιζε με τίποτα την Μινωική που πρωταγωνιστούσε.

Ωστόσο στην Μινωική ήταν βέβαιοι για μια καλή πορεία και είχαν εμπιστοσύνη στο ρόστερ αλλά και στους… πιτσιρικάδες που αγωνίζονται δίνοντας τους δύναμη για την συνέχεια.

Το αποτέλεσμα; Να δικαιωθεί η ομάδα του Χατζησεβαστού και να πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό δεύτερο γύρο έχοντας νίκες και μόλις μια ήττα αυτή από τον Πόρο στις τελευταίες αγωνιστικές.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα να ανεβεί βαθμολογικά η ψυχολογία να ξανάρθει στο μέρος της «Μπάρτσας» και να μας θυμίζει την Μινωική που έχουμε γνωρίσει στην Α1 ΕΠΣΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook