Ένα πρωτάθλημα από τα παλιά!

Στο άρθρο της ημέρας ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει για το εντυπωσιακό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ που για πρώτη φορά μετά από καιρό έχει ενδιαφέρον και στην κορυφή αλλά και στις χαμηλές θέσεις.

Φέτος όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετικές κινήσεις ανεβάζοντας αισθητά την ποιότητα του πρωταθλήματος γι αυτό και βλέπουμε τέτοιο θέαμα.

Κάποιοι βιάστηκαν να βγάλουν πρωταθλητή το Ζαρό όταν είχε ξεφύγει με 12 βαθμούς, ωστόσο η ομορφιά του ποδοσφαίρου μίλησε και έτσι οι ομάδες που τον… κυνηγούσαν έκαναν την αντεπίθεση τους φτάνοντας τον.

Το ίδιο συμβαίνει και στην παραμονή όπου 6 ομάδες θα διεκδικήσουν την παραμονή τους έχοντας απομείνει μόλις τρεις αγωνιστικές. Όπως είναι σίγουρο τα… νεύρα είναι πολλά με τις ομάδες να παλεύουν κάθε παιχνίδι σαν να μην υπάρχει αύριο, χαρίζοντας μας όμορφες στιγμές για το φετινό πρωτάθλημα.

Ο φίλαθλος κόσμος του τοπικού πρωταθλήματος επιθυμεί τα Play off και Play out για να έχει να δει θέαμα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ότι και να γίνει είτε στην κορυφή είτε στην ουρά της βαθμολογίας όλες οι ομάδες χρειάζονται τα συγχαρητήρια μας που μας χάρισαν ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα μετά από καιρό

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook