Θέλει ένα Εργο”τέλειο” φινάλε!

Στο άρθρο της ημέρας του Athleticradio.gr ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει για τον Εργοτέλη που δειλά δειλά αρχίζει και βλέπει την δεύτερη θέση, έχοντας απομείνει πέντε αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος!

Η ομάδα ου Νίκκι Παπαβασιλείου από την αρχή της σεζόν είχε στόχο το καλό ποδόσφαιρο και την είσοδο στην δεκάδα για να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση αναδιάρθρωσης.

Ωστόσο όσο περνούσαν οι αγωνιστικές και βλέπαμε τον Εργοτέλη να παίζει ποδόσφαιρο ειδικά στην έδρα του πιστεύαμε πως μπορεί να…χτυπήσει μια από τις πρώτες δύο θέσεις που θα τον φέρει και πάλι στην Super League μετά από 4 χρόνια.

Όλη η δράση της Superleague παίζει στο Stoiximan.gr με 250+ ειδικά στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

Αυτό δεν μπορούσε να το κρύψει και ο Κύπριος τεχνικός όπου μετά τη νίκη από τον Βόλο σε δηλώσεις του τόνισε πως ο Εργοτέλης θα τα δώσει όλα για την δεύτερη θέση.

Έτσι έχοντας μείνει ακόμα πέντε αγωνιστικές και έχοντας 42 βαθμούς εύκολα μπορεί κάποιος να πει πως ο Εργοτέλης είναι από τα φαβορί για την δεύτερη θέση, καθώς αν εξαιρέσουμε το ντέρμπι με τον Απόλλων Λάρισας, έχει ένα βατό πρόγραμμα.

Όλοι στον Εργοτέλη θέλουν την μεγάλη επιστροφή της ομάδας στα… σαλόνια της Super League και οι ποδοσφαιριστές των “κιτρινόμαυρων” θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις να κάνουν ένα Εργο “τέλειο” φινάλε για να τερματίσουν στην δεύτερη θέση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook