Επιτέλους αρχίζει…

Αντίστροφα μετράμε για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ, που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί, γράφει στο άρθρο της ημέρας ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Δύο εβδομάδες ακόμα για την έναρξη του πρωταθλήματος της πρώτης ερασιτεχνικής κατηγορίας και άπαντες μετράνε αντίστροφα αφού από όλα όσα έχουμε δει μέσα στο καλοκαίρι με μεταγραφές και φιλικά θα περιμένουμε σίγουρα μια εντυπωσιακή χρονιά με εκπλήξεις και ωραία μπάλα.

ΠΑΟΚ, Αλμυρός, Δαμάστα, ΠΑΝΟΜ και Ρωμανός φαίνονται να έχουν το πρώτο λόγο για την είσοδο στην 4αδα, ωστόσο και τις υπόλοιπες ομάδες όπως Μινωική, Μοίρες, Τυμπάκι, Ανθεστίωνα δεν πρέπει να τις αφήνουμε απ΄έξω αφού μέσα στο καλοκαίρι πραγματοποίησαν καλές κινήσεις…

Πάμε λοιπόν για μια χρονιά γεμάτη συγκινήσεις και θέαμα, σε μια χρονιά που θα μας κάνει να πάμε αρκετά χρόνια πίσω για να ξανά θυμηθούμε τόσο ανταγωνισμό από μια ίδια περιοχή όπως είναι το Μαλεβίζι. Στις 14 Σεπτεμβρίου ξεκινάει ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα των τελευταίων ετών και ευχή όλων είναι άπαντες να έχουν υγεία και να κριθεί το πρωτάθλημα μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook