Ο Κοιλιάρας ομορφαίνει το τοπικό ποδόσφαιρο

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο άρθρο της ημέρας στο athleticradio.gr για τον έμπειρο μέσο που επέστρεψε στην Κρήτη και είναι ικανός να φέρει κόσμο στις εξέδρες.

Ήταν το πρώτο παιχνίδι που είχα “σημαδέψει” μόλις ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ. Από την μια ήταν ο ΠΑΝΟΜ του Συσκάκη, του Ζαχαριουδάκη, του Κεφαλούκου και του Δαριβιανάκη και από την άλλη ο Αλμυρός του Μονιάκη, του Περογαμβράκη, του Γιαλούση και του Δημήτρη Κοιλιάρα.

Ένα παιχνίδι που πραγματικά είναι κρίμα που έγινε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο γιατί θα μπορούσαμε να δούμε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο αφού και οι δύο ομάδες έχουν ένα εξαιρετικό ρόστερ και παίκτες επιπέδου – ανώτερου από τα τοπικά πρωταθλήματα.

Όμως ακόμα και σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο, ο Δημήτρης Κοιλιάρας έδειξε ότι είναι παίκτης που κάνει την διαφορά. Ακόμα και σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο όπως ήταν αυτός των Μαλίων, ο έμπειρος μέσος έδειξε την υψηλή ποδοσφαιρική νοημοσύνη που τον χαρακτηρίζει οδηγώντας τον Αλμυρό στο δύσκολο τρίποντο και μέσα, μάλιστα, σε μια έδρα που δεν πρόκειται να περάσουν πολλές ομάδες.

Είναι η αλήθεια πως η παρουσία του Δημήτρη Κοιλιάρα όπως και των άλλων σπουδαίων παικτών που φέτος αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα, είναι σε θέση να ανεβάσουν το level και να φέρουν αρκετό κόσμο στις εξέδρες.

Ο έμπειρος μέσος “ζωγράφιζε” μέσα στον αγωνιστικό χώρο και σε παιχνίδια που όλοι θα έχουν βάλει στον στόχο τον Περογαμβράκη, έχει την ποιότητα αλλά και τις ικανότητες για να οδηγήσει τον Αλμυρό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook