Μοιράστηκαν τα ημίχρονα

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, παρακολούθησα δύο ματς της Α1 ΕΠΣΗ και ένα της Γ’ ΕΠΣΗ. Για την ακρίβεια είδα το πρώτο μέρος του Δαίδαλος – Πυργού λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Τα δύο της Α1 είχαν κάποια κοινά στοιχεία. Σε κάθε μια από τις δύο της Α1 είχαν κάποια κοινά στροιχεία. Σε κάθε μια από τις τέσσερις […]

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, παρακολούθησα δύο ματς της Α1 ΕΠΣΗ και ένα της Γ’ ΕΠΣΗ. Για την ακρίβεια είδα το πρώτο μέρος του Δαίδαλος – Πυργού λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Τα δύο της Α1 είχαν κάποια κοινά στοιχεία. Σε κάθε μια από τις δύο της Α1 είχαν κάποια κοινά στροιχεία. Σε κάθε μια από τις τέσσερις συνολικά ομάδες, ανήκε από… ένα ημίχρονο! Στο Αλμυρός – ΠΑΝΟΜ οι γηπεδούχοι έχοντας κυριαρχήσει στο πρώτο μέρος πήγαν με ένα 3 – 0 στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη, κάτι τα «γκάζια» στα αποδυτήρια, κάτι οι εύστοχες αλλαγές έφεραν ένα καλό πρόσωπο στους Μαλλιώτες «αγγίζοντας» το κάτι θετικό. Αν δεν σταματούσε το δοκάρι το σουτ του Κεφαλούκου στο… 93’ τότε θα είχαμε λιποθυμίες στο Γάζι!

 Στο Πανεπιστήμιο τώρα, ο ΕΓΟΗ πήρε το 1ο ημίχρονο αλλά το «σπατάλησε». Μόλις στο 1′ ο Πυροβολάκης τράνταξε το δοκάρι με την γνωστή του… «γιόμα». Μάλιστα ο θόρυβος με έκανε να αντιληφθώ και να κρατήσω την φάση αφού βρισκόμουν ακόμα στα προκαταρκτικά. Βλέπετε, 1ο λεπτό ήταν αυτό. Έτσι, η Μινωική με ένα γκολ του Βεργιανάκη σε ένα καλό δικό της δεύτερο ημίχρονο πήρε το τρίποντο. Με τον Βεργιανάκη που θεωρείται παιδί του ΕΓΟΗ βασικά προερχόμενος από την Δόξα.

Στο ματς της Γ’ ΕΠΣΗ, ήταν πρεμιέρα που την «μυρίσαμε» όλοι μας! Μας έλειπε η Γ’ κατηγορία.

Για τις ασχήμιες στο Πυργιώτισσα – Θέρισσος τι να πω; Δεν θέλω να πω. Υπάρχουν αρμόδιοι που εφόσον θελήσουν, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Απλά να ευχηθώ να ήταν οι τελευταίες ντροπιαστικές εικόνες στον χώρο του τοπικού (και όχι μόνο) ποδοσφαίρου.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook