Συνιστώ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!

Πάει, πέρασε και αυτό το Σαββατοκύριακο. Ένα διήμερο γεμάτο… «πρεσάρισμα», γεμάτο αγωνιστική δράση αλλά με γλυκιά γεύση τοπικού ποδοσφαίρου! Το ποδοσφαιράκι που όλοι αγαπάμε. Παρατηρώ ότι αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα βίας, διαμαρτυριών και αντιπαραθέσεων. Προσοχή και αυτοσυγκράτηση από όλους παιδιά. Δεν ξέρω τι φταίει. Να φταίει ο ανταγωνισμός, τα πάσης φύσεως προβλήματα των ανθρώπων με […]

Πάει, πέρασε και αυτό το Σαββατοκύριακο. Ένα διήμερο γεμάτο… «πρεσάρισμα», γεμάτο αγωνιστική δράση αλλά με γλυκιά γεύση τοπικού ποδοσφαίρου! Το ποδοσφαιράκι που όλοι αγαπάμε.

Παρατηρώ ότι αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα βίας, διαμαρτυριών και αντιπαραθέσεων. Προσοχή και αυτοσυγκράτηση από όλους παιδιά. Δεν ξέρω τι φταίει. Να φταίει ο ανταγωνισμός, τα πάσης φύσεως προβλήματα των ανθρώπων με βάση το οικονομικό; Δεν ξέρω ειλικρινά.

Σε ένα άλλο θέμα τώρα που θέλω να σταθώ είναι το πρώτο κρούσμα απουσίας γιατρού σε παιχνίδι της φετινής περιόδου. Στο ματς της Γόρτυνας με τον Μοχό. Έχω πει ξανά ότι διαφωνώ με αυτόν τον κανονισμό της ΕΠΣΗ. Εντάξει, δικαιώμα μου, όμως αυτός ο κανόνας υπάρχει. Ας είναι λοιπόν το τελευταίο κρούσμα. Φτάνουν τα προβλήματα που έχουν τα σωματεία, μην το πιστώνονται και αυτό.

Συνεχίζω με αγωνιστικά θέματα. Τι ματσάρα έγινε στο Γάζι; Αδρεναλίνη στο κόκκινο μέχρι το φινάλε! Πολλά γκολ από δύο πολύ καλές φετινές ομάδες της Α1, τον Αλμυρό και τον Αστέρα Μυρτιάς. Ας τα ευχαριστούνται όλοι, αυτά τα ματς. Πάντα στο γήπεδο κατεβαίνουν δύο 11αδες και όχι μια.

Τρελαίνει κόσμο ο φετινός Εθνικός! Στην 2η θέση και πάει Καρτερό! Έτσι, επειδή γουστάρουν εκεί στην Ξύλινη Ντάμπια!

Θαύμασα το εκπληκτικό σε εκτέλεση και σκέψη γκολ του Τζωρακολευθεράκη του Ρωμανού στο γήπεδο του ΕΓΟΗ όπου βλέποντας εκτός περιοχής τον αντίπαλο τερματοφύλακα σούταρε πριν την σέντρα μόλις δέχτηκε την μπάλα!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook