«Διπλά» με πέναλτι

Ένα ασυνήθιστο γεγονός απόλαυσα στα δύο παιχνίδια που περιέγραψα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Τα δύο παιχνίδια της Α1 κρίθηκαν από το σημείο του πέναλτι! Το Σάββατο στο Λίντο – Εθνικός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Στεφανάκης χάρισε τη νίκη με 0-1 στον Εθνικό. Την Κυριακή στην Ελιά ο Αλμυρός με δύο εύστοχα πέναλτι του […]

Ένα ασυνήθιστο γεγονός απόλαυσα στα δύο παιχνίδια που περιέγραψα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Τα δύο παιχνίδια της Α1 κρίθηκαν από το σημείο του πέναλτι! Το Σάββατο στο Λίντο – Εθνικός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Στεφανάκης χάρισε τη νίκη με 0-1 στον Εθνικό. Την Κυριακή στην Ελιά ο Αλμυρός με δύο εύστοχα πέναλτι του Ανδρέα Στρατήγη πέρασε με 2-0 από την έδρα του Ρωμανού. Έχω ακόμα δύο στατιστικά στοιχεία από τους παραπάνω αγώνες. Και τα τρία συνολικά πέναλτι ήταν… δώρα των αντίπαλων αμυντικών ενώ και στα δύο παιχνίδια κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι! Ελπίζω να μην κριθώ ότι φέρνω γούρι στις φιλοξενούμενες ομάδες και αντιμετωπίζω πρόβλημα εισόδου από τους γηπεδούχους!

Συνεχίζω να βλέπω τις διαμαρτυρίες των ομάδων να αυξάνονται κατά της διαιτησίας. Δεν θα κρίνω το δίκαιο και το άδικο γιατί ούτε σωστό είναι αλλά και ούτε μπορώ να το κάνω. Δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να ολοκληρωθεί αγώνας χωρίς λάθη και να συμφωνούν όλοι με τις όποιες αποφάσεις. Σίγουρα και οι παράγοντες έχουν και αυτοί τα δίκια τους. Όμως προτείνω ξανά… ψυχραιμία. Έχουμε διανύσει ήδη περίπου το 1/3 των πρωταθλημάτων. Δηλαδή, στον δεύτερο γύρο τι θα γίνεται; Οι «φωνές» με τι θα αντικαταστηθούν; Η κοινωνία μας αντιμετωπίζει προβλήματα με ότι αυτό συνεπάγεται. Θα προτείνω το εξής. Υπάρχουν όργανα και θεσμοί. Να απευθύνονται εκεί οι παράγοντες.

Διάλογος, διάλογος, διάλογος! Ακόμα ΕΠΣΗ, ΣΔΠΗ και ΕΔ να προχωρήσουν σε συναντήσεις με τις ομάδες. Να γίνουν συγκεντρώσεις, ενημερώσεις. Οι ίδιες ομάδες να ζητήσουν και να οργανώσουν ενημερωτικές συγκεντρώσεις.

Θα κλείσω με κάτι ξεχωριστό. Μαθαίνω ότι ο Τσουπάκης μετά την περιπέτεια υγείας του, ετοιμάζεται να επιστρέψει στο γήπεδο με την φανέλα της Δόξας Γαλιάς. Ευχάριστο μαντάτο! Μαθαίνω ότι βελτιώνεται συνεχώς η υγεία του νεαρού Ταμπάκη του Λίντο. Ευχάριστο μαντάτο! Πάνω από όλα η υγεία. Για το ποδόσφαιρο, έχει ο Θεός!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook