Περίεργα γεγονότα σε ομάδα υποδομής

Αύτη τη φορά θα σταθώ σε ένα θέμα που έχει να κάνει με τις ομάδες που καλλιεργούν και διατηρούν τμήματα υποδομής. Πως πρέπει να συμπεριφέρονται ο προπονητής και οι διοικούντες; Ο προπονητής πρέπει να είναι πρώτα παιδαγωγός και μετά όλα τα αλλά. Ο κάθε φορέας της ομάδας πρέπει να ξέρει ότι το κάθε παιδί δεν […]

Αύτη τη φορά θα σταθώ σε ένα θέμα που έχει να κάνει με τις ομάδες που καλλιεργούν και διατηρούν τμήματα υποδομής. Πως πρέπει να συμπεριφέρονται ο προπονητής και οι διοικούντες;

Ο προπονητής πρέπει να είναι πρώτα παιδαγωγός και μετά όλα τα αλλά. Ο κάθε φορέας της ομάδας πρέπει να ξέρει ότι το κάθε παιδί δεν είναι κτήμα τους. Έτσι λοιπόν σε συγκεκριμένη ομάδα του ηρακλείου τα πράγματα δε πάνε καλά. Ο προπονητής(?) λειτούργει περίεργα. Άνιση μεταχείριση των νεαρών παιχτών του. Τα διάφορα κόμπλεξ τους είναι στην ημερήσια διάταξη. Εκεί θεωρούν ότι η ομάδα τους είναι το «άλφα» και το «ωμέγα» του ηρακλείου σε ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Πλανώνται όμως οικτρά! Δεν είναι τυχαίο ότι αρκετοί παίχτες ζητάνε επίμονα να φύγουν από τους κόλπους της ομάδας! Και ακούγονται πολλά σχόλια ότι υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια. Επίσης πλανώνται πολλά σενάρια ότι αρκετά δελτία ποδοσφαιριστών δεν είναι καθόλα νόμιμα! Με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό! Έχω πληροφορηθεί ότι με διαφορές “ντρίπλες” ξεγελάνε κατά καιρούς τους γονείς να υπογραφούν διάφορα έγγραφα. Τα όποια αποδεικνύονται μετά ότι αποτελούν τη «καταδίκη» των παιδιών τους!

Αυτά προς το παρόν. Σίγουρα θα επανέλθω κάποια άλλη στιγμή. Και όταν έρθει η ώρα θα γράψω και ονόματα! Θεωρώ ότι έχει έρθει η ώρα να σπάσει το… απόστημα…!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook