Τρία ντέρμπυ που “μαγνητίζουν” περισσότερο!

Αναμφισβήτητα όλα τα πρωταθλήματα της επση και φέτος όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η αδρεναλίνη στα ύψη και οποίος αντέξει!

Αναμφισβήτητα όλα τα πρωταθλήματα της επση και φέτος όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η αδρεναλίνη στα ύψη και οποίος αντέξει! Μάχες για τις θέσεις για τίτλο, για άνοδο, για παραμονή, για…πλει οφ. Κάθε εβδομάδα όλα τα ματς μαγνητίζουν το κόσμο. Αλλά σίγουρα κάθε αγωνιστική υπάρχουν ντέρμπι με ακόμα πιο μεγάλο ενδιαφέρον. Που κρίνουν πολλά, που σημαίνουν πολλά. Έτσι και το ερχόμενο σαββατοκύριακο έχω ξεχωρίσει τρία παιχνίδια που κλέβουν τη παράσταση! Θα ξεκινήσω από αυτό ανάμεσα σε Θέρισο και Πυργιώτισσα. Φυσικά ,βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει μεταξύ τους. Εδώ είναι αλλού το «ζουμί». Να αποδείξουν οι δυο ομάδες ότι αυτά που συνέβησαν στο α’ γύρο στο Τυμπάκι ήταν μια κακή παρένθεση που δυστυχώς υπήρξε. Δε γυρίζει πίσω. Όμως είναι στο χέρι τους να γυρίσουν σελίδα και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουν πράξη. Στέλνοντας προς πάσα κατεύθυνση τα σωστά μηνύματα.

Στο άλλο παιχνίδι που θα σταθώ είναι για τη γ’ κατηγορία. Ένα ντέρμπυ στις Γούρνες που ”παίζεται” κατά πολύ η 4η προνομιούχα θέση. Ο Άρης φιλοξενεί τον άγιο Δημήτριο. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη. Οι φιλοξενούμενοι τώρα έχουν το πάνω χέρι. Θα δούμε. Τι αποτέλεσμα θα υπάρξει και πια θα είναι η μετέπειτα πορεία των δυο ομάδων μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Άφησα τελευταία περίπτωση το ντέρμπυ της β’ κατηγορίας για το 2ο όμιλο. Στον άγιο Μύρωνα ο Ραύκος δυο εβδομάδες μετά που φιλοξένησε τη Θέρισο, υποδέχεται τις Δαφνές. Εδώ διακυβεύεται η 2η θέση που οδηγεί και αυτή στη παραπάνω κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι ”εκμεταλλεύτηκαν” απόλυτα την ήττα του Ραύκου από τη Θέρισο. Σκαρφάλωσαν εκείνοι στη δεύτερη θέση εκεί που η ομάδα του Άγιου Μύρωνα θέλει με τη σειρά της να ξαναεπιστρέψει. Αυτά. Δε…καταγράφω άλλο! Εύχομαι καλό ποδοσφαιρικό σαββατοκύριακο. Να ευχαρίστιονται όλοι το ποδόσφαιρο. μακριά από μούντες, προπηλακισμούς και…κλοτσοπατινάδες! Εύχομαι να διαψευστώ, αλλά τα πράγματα αγριεύουν ολοένα και περισσότερο. Προσοχή από όλους. Ο ”σκύλος” δαγκώνει! Είμαι αισιόδοξος η κατάσταση είναι αναστρέψιμη.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook