Εκλογές ΕΠΟ & ΕΠΣ

Σε λίγους μήνες, η ΕΠΟ έχει εκλογές. Οι ΕΠΣ θα πάνε να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο. Οι Ενώσεις, λοιπόν, θα βγάλουν τον νέο πρόεδρο, αλλά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου

Σε λίγους μήνες, η ΕΠΟ έχει εκλογές. Οι ΕΠΣ θα πάνε να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο. Οι Ενώσεις, λοιπόν, θα βγάλουν τον νέο πρόεδρο, αλλά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Εκεί που «παίζεται» το συμφέρον και η σκοπιμότητα. Εκεί που όλα γυρίζουν γύρω από τις ΠΑΕ. Γιατί, φυσικά, για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ουδόλως νοιάζεται κανένας. Η Ομοσπονδία κάνει τα παιχνίδια της. Οι υποψήφιοι πρόεδροι με «όπλα» τις κουμπαριές, τις συντεκνιές, τα «κουκιά», θα δώσουν «μάχη» για την καρέκλα. Θα βάλουν τους προέδρους των ΕΠΣ στο «παιχνίδι» τους. Ηθελημένα ή άθελά τους!

Συνεχίζω με τα της ΕΠΟ. Τα ταμεία των Ενώσεων είναι άδεια. Ούτε το κράτος, φυσικά, δεν νοιάζεται για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Για τα ταμεία των Ενώσεων, δεν εξετάζω τις πλάγιες οδούς, που συμβαίνουν κάπου-κάπου και «ξαραχνιάζουν» έτσι λίγο. Όμως, ζητά την ψήφο τους. Και αλλοίμονό τους, έτσι; Πάντα μετά από εκλογές δημιουργούνται παιδιά και αποπαίδια. Και οι παράγοντες-πρόεδροι των ΕΠΣ τι κάνουν; Τι μπορούν να κάνουν; Τα ερωτήματα αυτά τα αφήνω στην κρίση σας. Για να αλλάξει το καταστατικό της ΕΠΟ και να έχουν δικαίωμα τα σωματεία (π.χ. με τη μορφή αριθμού εκπροσώπων ανά Ένωση) να εκλέγουν το Συμβούλιο της ΕΠΟ; Τότε να δείτε τι έχει να γίνει. Τότε μόνο θα μπορούσε να είχε γίνει Ενωσιακό το γήπεδο-στάδιο της Παλιανής. Τότε μόνο η κυρία ΕΠΟ θα έριχνε και καμιά «ματιά» στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook