Ο τίτλος και φέτος στον πρώτο

Ουφ, πάνε και τα φετινά πλέι οφ. Η δικαιοσύνη λειτούργησε πάλι, η πρώτη ομάδα (δεν με ενδιαφέρουν ποτέ τα ονόματα) πήρε και τον…δεύτερο τίτλο της! Και τώρα η ΑΕΚ πάει για το άλλο βήμα, της ανόδου μέσω των μπαράζ. Οι παράγοντες όμως πρέπει μια και καλή να ξεκαθαρίσουν, θέλουν ή δεν θέλουν τα πλέι οφ; […]

Ουφ, πάνε και τα φετινά πλέι οφ. Η δικαιοσύνη λειτούργησε πάλι, η πρώτη ομάδα (δεν με ενδιαφέρουν ποτέ τα ονόματα) πήρε και τον…δεύτερο τίτλο της!

Και τώρα η ΑΕΚ πάει για το άλλο βήμα, της ανόδου μέσω των μπαράζ. Οι παράγοντες όμως πρέπει μια και καλή να ξεκαθαρίσουν, θέλουν ή δεν θέλουν τα πλέι οφ; Να συζητήσουν με την ΕΠΣΗ και να βρεθεί η λύση. Μην ακούω πάλι του χρόνου δυσανασχετήσεις και τα σχετικά.

Όσον αφορά στο γήπεδο του τελικού, ήταν σίγουρα «βαρύ», λόγω του χόρτου και αχανές για τους δύο φιναλίστ. Πού να όριζε, όμως, και η ΕΠΣΗ;

Χρειάζονταν διαφορετικές κερκίδες. Όλοι θυμόμαστε τι έγινε πέρυσι στο Ζαρός-ΑΕΚ. Έμενε το Μαρτινέγκο, που δεν νομίζω ότι βοηθά πλέον με την όλη δομή του.

Και του Ηροδότου, αλλά έχει πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Του χρόνου, αν ισχύσει η δικαιοσύνη στα πλέι οφ; Αν όχι, θα γίνει της…οδού Δικαιοσύνης!

Δίαφορα…από τον τελικό

Ο διαιτητής Μουρτζάκης, όπως έμαθα, γιατί δεν μπόρεσα να πάω, τα πήγε πολύ καλά. Απαρατήρητος σχεδόν. Μόνο για ένα χέρι-φάουλ «φωνάζει» ο Αλμυρός, που για κακή τύχη του ρέφερι, στην κόντρα η ΑΕΚ έκανε το 1-0. Ο κόσμος πλησίασε τον αριθμό των 800.

Οι φίλοι της ΑΕΚ κάθισαν στην 7 και του Αλμυρού στη θύρα 8. Ρωτώ: δεν θα πρέπει και οι ομάδες να εισπράττουν μέρος των χρημάτων των εισιτηρίων;

Οι παίκτες και οι άνθρωποι του Αλμυρού συνεχάρησαν την ΑΕΚ για τον τίτλο. Μπράβο τους! Κύπελλο απονεμήθηκε και στην ομάδα του Γαζίου. Στο 2-0 κατά τους πανηγυρισμούς, ο Αργέντης έπαθε έγκαυμα από ρίψη κροτίδας των φιλάθλων της ΑΕΚ.

Έκανε την ίδια ευχή ο πρόεδρος

Ο πρόεδρος (των προέδρων) ευχήθηκε κατά Σεπτέμβριο μεριά να βρίσκονται τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Αλμυρός στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.

Το ίδιο είχε κάνει και πέρυσι δια μικροφώνου πριν τη σέντρα στον τελικό Ζαρός-ΑΕΚ. Πέρυσι δεν έπιασαν τόπο οι…ευχές του Ομπάμα μας!

Για να δούμε φέτος. Πάντως και οι δύο φιναλίστ «γλυκαίνονται» στους τελικούς. Η ΑΕΚ ήταν και πέρυσι στον τελικό των πλέι οφ. Ο Αλμυρός πέρυσι ήταν στον τελικό κυπέλλου και φέτος στου πρωταθλήματος.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook