Τους «δάγκωσε» και τους δυο ο Ρωμανός!

Ο Γιώργος Χαλκιαδάκης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για το «φαινόμενο Ρωμανός» και για τους γύρους θανάτου που θα δούμε στην Α1 ΕΠΣΗ.

Ο Γιώργος Χαλκιαδάκης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για το «φαινόμενο Ρωμανός» και για τους γύρους θανάτου που θα δούμε στην Α1 ΕΠΣΗ.

Κεντρικό θέμα συζήτησης θεωρώ μετά το βράδυ της Κυριακής στα ποδοσφαιρικά στέκια είναι το «κόψιμο» βαθμών του Ρωμανού και για τον Ζαρό. Λέω «και» γιατί η ομάδα της Ελιάς, το καμάρι τους ο Ρωμανός, για την 9η αγωνιστική, υποχρέωσε σε «λευκή» ισοπαλία τον άλλο διεκδικητή του τίτλου, τον Αλμυρό στο Γάζι παρακαλώ!

Τώρα, στην 13η αγωνιστική, στην έδρα του Ρωμανού, ο πρωτοπόρος Ζαρός, δεν πέρασε νικηφόρα όπως έχει μάθει να κάνει συνήθως από αλλού.

Ισοπαλία(1-1) και πλέον η διαφορά των «δύο», Ζαρού και Αλμυρού «ψαλιδίστηκε» στον πόντο. Όλα αυτά δυο «στροφές» πριν το φινάλε του πρώτου γύρου. Πριν την ανάδειξη του πρωταθλητή χειμώνα! Άτυπος τίτλος, αλλά είναι και αυτός ένας τίτλος… ψυχολογίας!

Θα πάει η υπόθεση τίτλου στα πλέι οφ; Θα ξεκαθαρίσει το πράγμα μέχρι τα… μέσα(τυχαίο; Δε νομίζω!) του δευτέρου γύρου και η όποια ομάδα πορευτεί θα εξασφαλίζει την απαραίτητη διαφορά και θα στεφθεί πρωταθλήτρια; Θα δείξει, γιατί το έχω ξαναπεί, άλλο θέμα ο κατευθείαν πρωταθλητής και άλλο εκείνο μέσω της οδούς των «πονηρών» πλέι οφ, έτσι;

Αναμφισβήτητα, ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα. Θα πρέπει να περιμένουμε το μεταξύ τους παιχνίδι στο Γάζι στον δεύτερο γύρο, αλλά και τα τυχόν «στραβοπατήματα» τους σε άλλα παιχνίδια.

Και δε ξέρω φυσικά πόσο μπορεί να χαρακτηρίζονται «στραβοπατήματα» αποτελέσματα στο τόσο δύσκολο και φέτος πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας.

Επιστρέφω στο φαινόμενο Ρωμανός όμως. Από όταν βγήκε Α1 κατηγορία, πάντα διατηρεί ομάδα υπολογίσιμη και αξιοσέβαστη. Αναμφισβήτητο νομίζω αυτό. Μόλις μια ισοπαλία είχε ο Ζαρός πριν φτάσει στην Ελιά, το 0-0 στο Τυμπάκι, έδρες που ο Αλμυρός θα φιλοξενηθεί στον επόμενο γύρο.

Γενικά θα περιμένω πολλούς… γύρους «θανάτου» μέχρι τη λήξη… συναγερμού!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook