Ο Τζέρτζι που φώναξε ΠΑΡΩΝ και ο πάντα υπολογίσιμος Αστέρας Μυρτιάς

Ο Γιώργος Χαλκιαδάκης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για το τι είδε στο Μαρτινένγκο και το παιχνίδι του Ηρακλή Ηρακλείου με τον Αστέρα Μυρτιάς.

Από το πρώτο ημίχρονο κρίθηκε όπως αποδείχτηκε το παιχνίδι του Ηρακλή Ηρακλείου με τον Αστέρα Μυρτιάς(2-1) τη Κυριακή(20/1) στο Μαρτινέγκο. Η δεύτερη συνεχόμενη νίκη των γηπεδούχων τους επιτρέπει να ‘’ανασαίνουν’’ καλύτερα. Και οι δύο πλευρές προέρχονταν από νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Τζέρτζι κατάφερε με τη πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα του Ηρακλή, να ‘’φωνάξει’’ παρών, πρωταγωνιστώντας μέσα στις τέσσερις γραμμές, με αποκορύφωμα την εκτέλεση κόρνερ που προήλθε το γκολ του Παναούση(20’.1-0).

Η γρήγορη “απάντηση” με γκολ –πέναλτι του Χριστοδουλάκη (24’,το 1-1) για τους φιλοξενούμενους, δεν ήταν αρκετή για αυτούς. Αφού στο 40’ ήρθε το τελικό 2-1 από το Ρουμελιώτη. Δοκάρι είχε για τους γηπεδούχους ο Ζουμής(60’). Οι νικητές έδειξαν καλά πράγματα στο παιχνίδι τους, έτσι τουλάχιστον λέω εγώ, κάτι που τους επιτρέπει να ατενίζουν καλύτερα το μέλλον τους.

Με το θεματάκι τους να είναι πάντως στα τελειώματα των φάσεων που δημιουργούν. Από την άλλη η ομάδα του Νοικοκυράκη, δεν βρέθηκε και στη καλύτερη της μέρα, που όμως με τις μονάδες τις καλές που διαθέτει, φάνηκε πως ακόμα και έτσι είναι πάντα υπολογίσιμη δύναμη.

Όλη η ομάδα του Ηρακλή εύχεται καλή στρατιωτική θητεία στο Καλιατάκη που στις επόμενες ημέρες θα φορέσει το χακί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook