Να «αγκαλιάσουν» περισσότερο το σύλλογο προπονητών Ηρακλέιου

Ο Γιώργος Χαλκιαδάκης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για την ανάγκη να αγκαλιάσουν οι Ηρακλειώτες προπονητές τον Σύλλογο Προπονητών Ηρακλείου.

Νέα διοίκηση στο σύλλογο προπονητών Ηρακλείου, η δεύτερη συνολικά από την ημέρα ίδρυσης του συλλόγου.

Παρουσίας δικαστικού αντιπροσώπου εκλέχτηκε η νέα 9μελής διοίκηση με 3ετή θητεία. Να ευχηθώ καλή πορεία και στη νέα διοίκηση, να προσφέρει και αυτή έργο, γιατί πάντα τα θέματα που ζητάνε λύσεις είναι πολλά. Νέος πρόεδρος ο Κώστας Πετράκης, την εξέλιξη αυτή την… ανέγραφε και η πρόσφατη πλακέτα που του πρόσφεραν οι συνάδελφοι του!

Ο Μανόλης Πατεμτζής αν και ήρθε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης, η απόφαση του ήταν δεδομένη, αποχώρησε, και αντικαταστάθηκε από το πρώτο αναπληρωματικό μέλος, το “Βέλγο”  Γιάννη Νικολιδάκη.

Όπως έμαθα υπάρχει προβληματισμός και απορία στο ότι από τα 92 εγγεγραμμένα μέλη ψήφισαν τα μισά, συγκεκριμένα τα 44. Αλλού υπάρχει δικαιολογία το θέμα των ταυτόχρονων προπονήσεων, ή οποιαδήποτε δικαιολογημένη απουσία. Όμως αυτά δε καλύβουν τη μεγάλη απουσία.

Κάτι δε πήγε ή δε πάει καλά. Δε κάνω το δικηγόρο, όμως οι προπονητές πρέπει να είναι ενωμένοι, μεγάλη υπόθεση η δημιουργία του συλλόγου, με διάλογο και κοινή προσπάθεια αλλάζουν πολλά πράγματα.

Ακόμα και οι παράγοντες τους θέλουν ενωμένους, και αυτό επιφέρει και μεγαλύτερο σεβασμό από… άπαντες! Έ

Έχουν γίνει πράγματα, μπορούν να γίνουν περισσότερα. Έχουν και τα δίκια τους οι δυσαρεστημένοι προπονητές με το σύλλογο, πρέπει η νέα διοίκηση να τους ‘’αφουγκραστεί’’.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook